Reizen van Kopenhagen naar Maastricht

Plan uw reis van Kopenhagen naar Maastricht in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Kopenhagen naar Maastricht in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Kopenhagen
Keulen
Maastricht
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Kopenhagen
Duisburg
Maastricht
/
  • Krijg tarieven
3
Kopenhagen
Maastricht
  • Krijg tarieven

Reizen Kopenhagen Maastricht

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand705 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Kopenhagen naar Maastricht?

Luchtvaartmaatschappijen
Germanwings maakt een vlucht vertrekkende van Copenhagen CPH Airport gelegen op 8 km van het centrum van Kopenhagen naar Keulen (aankomst op Cologne Bonn CGN Airport)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Köbenhavn Ingerslevsgade Bus Terminal in Kopenhagen en Cologne South Airport Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland) en tussen Keulen City (met het busstation Cologne South Airport in het centrum van 13 km) en Maastricht City, waar de bus je afzet bij het busstation van Maastricht op ongeveer 1.4 km van het centrum.
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Kobenhavn Bus Terminal in Kopenhagen en Koln Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
De DeinBus-busmaatschappij draait tussen Keulen City (met het busstation Köln-Deutz in het centrum van 1.9 km) en Maastricht City, waar de bus je afzet bij het busstation van Maastricht op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Kopenhagen-Duisburg met CityNightLine Borealis-trein vanuit Copenhagen Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Duisburg-Maastricht (100 km)

Alle vervoerswijzen Kopenhagen Maastricht

Voor een reis van Kopenhagen (Denemarken) naar Maastricht (Nederland) met een afstand van 705 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Kopenhagen-Maastricht te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Kopenhagen-Keulen en Keulen-Maastricht.
Je gaat aan boord van een bus naar Kopenhagen. De bus brengt je naar het busstation Koln (0.4 km vanaf Keulen, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Keulen op tijd op het Kobenhavn-busstation (op de 1.5 km de Kopenhagen) verschijnt.Neem in Keulen een andere bus die je naar het busstation van Maastricht ( Nederland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Kopenhagen naar Maastricht te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenKopenhagen-Duisburg en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen CityNightLine Borealis van Deutsche Bahn naar Duisburg vertrekken vanaf het Copenhagen-treinstation in Kopenhagen. Aankomst in Duisburg zal zijn op Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het centrum).
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Kopenhagen naar Maastricht kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenKopenhagen-Keulen doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Kopenhagen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Copenhagen afgelegen CPH 8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Keulen (Cologne Bonn Airport, IATA-code: CGN) geëxploiteerd door Germanwings.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Duisburg-Maastricht kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)