Reizen van Lausanne naar Basel

Plan uw reis van Lausanne naar Basel in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Lausanne naar Basel in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Lausanne
Basel
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Lausanne Basel

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand138 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Lausanne naar Basel?

Spoorwegmaatschappijen
SBB CFF FFS biedt de lijnen Lausanne-Zurich met InterCity (IC)-trein vanuit Lausanne Station (0.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Zurich HB Station (1 km vanuit het centrum) en van Zurich naar Basel met InterCity (IC)-trein vanuit Zurich HB station naar station Basel SBB ( Zwitserland)
TGV Lyria beheert de lijn Zurich-Basel met TGV Lyria-trein vanuit Zurich HB Station (1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Basel SBB Station (2.3 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn maakt de spoorverbinding van Zurich naar Basel met ICE-trein vanuit Zurich HB station naar station Basel Bad Bf ( Zwitserland)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Lausanne Route des Plaines-du-Loup Bus Terminal in Lausanne en Zurich Bus Terminal ( Zwitserland) en tussen Zurich City (met het busstation Zurich in het centrum van 1.3 km) en Basel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Basel Bahnhof op ongeveer 2.5 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Lausanne-Basel (138 km)

Alle vervoerswijzen Lausanne Basel

Voor een reis van Lausanne (Zwitserland) naar Basel (Zwitserland) met een afstand van 138 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Lausanne-Basel.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Lausanne naar Basel te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Lausanne-Zurich en Zurich-Basel zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen InterCity (IC) van SBB CFF FFS naar Zurich vertrekken vanaf het Lausanne-treinstation in Lausanne. Aankomst in Zurich zal zijn op Zurich HB Station (1 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Zurich, waar de trein InterCity (IC), TGV Lyria of ICE geëxploiteerd door de SBB CFF FFS, TGV Lyria of Deutsche Bahn naar Basel vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Lausanne-Basel te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Lausanne-Zurich en Zurich-Basel.
Je gaat aan boord van een bus naar Lausanne. De bus brengt je naar het busstation Zurich (1.3 km vanaf Zurich, Zwitserland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Zurich op tijd op het Lausanne Route des Plaines-du-Loup-busstation (op de 2 km de Lausanne) verschijnt.Neem in Zurich een andere bus die je naar het busstation van Basel ( Zwitserland) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)