Reizen van Lausanne naar Martigny

Plan uw reis van Lausanne naar Martigny in trein, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Lausanne naar Martigny in te gaan trein, auto

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Lausanne
Martigny
/
  • Krijg tarieven

Reizen Lausanne Martigny

Wijzen van vervoercarpooling, trein
afstand58 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Lausanne naar Martigny?

We bieden 1 routes in trein, carpoolingom je Lausanne Martigny trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Lausanne Martigny door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Lausanne en Martigny op een kaart evenals de route Lausanne Martigny en de verschillende verbindingspunten (Martigny Station, Lausanne Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Martigny

Alle vervoerswijzen Lausanne Martigny

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Carpool van Lausanne naar Martigny

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Lausanne-Martigny rijden. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Je hebt dus meer kansen om te vinden Lausanne-Martigny rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Martigny.

trein Lausanne naar Martigny

is Lausanne verbonden met Martigny met een directe trein?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Lausanne naar Martigny met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Lausanne-Martigny treinkaartje op Vivanoda.

Lausanne Martigny treinbedrijven

Dit zijn de 2 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Martigny: TGV Lyria en SBB CFF FFS.
TGV Lyria Lausanne MartignySBB CFF FFS Lausanne Martigny

Hogesnelheidstrein Lausanne Martigny

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Lausanne en Martigny. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Lausanne Martigny

Het treinstation tussen Lausanne en Martigny worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Treinstations van Lausanne

  • Lausanne

Aankomst treinstations in Martigny

  • Martigny

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)