Reizen van Lausanne naar Zurich

Plan uw reis van Lausanne naar Zurich in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Lausanne naar Zurich in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Lausanne
Zurich
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Lausanne Zurich

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand173 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Lausanne naar Zurich?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Lausanne Zurich trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Lausanne Zurich door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Lausanne en Zurich op een kaart evenals de route Lausanne Zurich en de verschillende verbindingspunten (Zurich HB Station, Zürich Flughafen Station, Zurich Bus Station, Lausanne Station, Lausanne Route des Plaines-du-Loup Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Zurich

Alle vervoerswijzen Lausanne Zurich

Voor een reis van Lausanne (Zwitserland) naar Zurich (Zwitserland) met een afstand van 173 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Lausanne Zurich-trein is direct.
De treinen InterCity (IC) van SBB CFF FFS naar Zurich vertrekken vanaf het Lausanne-treinstation in Lausanne. Aankomst in Zurich zal zijn op Zurich HB Station (1 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Lausanne-Zurich-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Lausanne. De bus brengt je naar het busstation Zurich (1.3 km vanaf Zurich, Zwitserland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Zurich op tijd op het Lausanne Route des Plaines-du-Loup-busstation (op de 2 km de Lausanne) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Lausanne-Zurich.

Welke vervoerders reizen tussen Lausanne en Zurich?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Lausanne-Zurich (173 km)
Spoorwegmaatschappijen
SBB CFF FFS biedt een regel Lausanne-Zurich met InterCity (IC)-trein vanuit Lausanne Station (0.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Zurich HB Station (1 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Lausanne Route des Plaines-du-Loup Bus Terminal in Lausanne en Zurich Bus Terminal ( Zwitserland)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)