Reizen van Le Havre naar Brest

Plan uw reis van Le Havre naar Brest in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Le Havre naar Brest in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Le Havre
Brest
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Le Havre Brest

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand357 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Le Havre naar Brest ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Le Havre naar Brest? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Brest. Voer eenvoudig uw reisdatum in Brest en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Le Havre, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van OUIBUS, Air France, Isilines, SNCF, FlixBus en Blablacar zal je dragen Brest.

Alle vervoerswijzen Le Havre Brest

Voor een reis van Le Havre (Normandie, Frankrijk) naar Brest (Bretagne, Frankrijk) met een afstand van 357 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Le Havre-Brest.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Le Havre-Brest te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Le Havre-Parijs en Parijs-Brest.
Je gaat aan boord van een bus naar Le Havre. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Le Havre Gare SNCF-busstation (op de 1.4 km de Le Havre) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Brest (Bretagne Frankrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Le Havre naar Brest kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenParijs-Brest doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Parijs aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Paris Charles De Gaulle afgelegen CDG 23 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Brest (Brest-Guipavas Airport, IATA-code: BES) geëxploiteerd door Air France.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Le Havre naar Brest te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Le Havre-Parijs en Parijs-Brest zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercités van SNCF naar Parijs vertrekken vanaf het Le Havre-treinstation in Le Havre. Aankomst in Parijs zal zijn op Paris-St-Lazare Station (3.1 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Parijs, waar de trein TGV geëxploiteerd door de SNCF naar Brest vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)