Reizen van Le Havre naar Perpignan

Plan uw reis van Le Havre naar Perpignan in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Le Havre naar Perpignan in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Le Havre
Parijs
Perpignan
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Le Havre
Perpignan
/
  • Krijg tarieven
3
Le Havre
Lyon
Perpignan
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Le Havre Perpignan

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand785 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Le Havre naar Perpignan?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Le Havre Perpignan trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Le Havre Perpignan door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Le Havre en Perpignan op een kaart evenals de route Le Havre Perpignan en de verschillende verbindingspunten (Perpignan Station, Perpignan Bus Station, Llabanere Airport, Le Havre Station, Le Havre Gare SNCF Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Perpignan

Welke vervoerders reizen tussen Le Havre en Perpignan?

Busbedrijven
OUIBUS biedt busdiensten van Le Havre Gare SNCF Bus Terminal in Le Havre en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Perpignan City, waar de bus je afzet bij het busstation van Perpignan op ongeveer 1.4 km van het centrum.
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Lyon Bus Terminal in Lyon en Perpignan Bus Terminal (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
De Isilines-busmaatschappij draait tussen Le Havre City (met het busstation Le Havre Gare SNCF in het centrum van 1.4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn van Le Havre Gare SNCF Bus Terminal in Le Havre en Lyon Bus Terminal (Rhône-Alpes Frankrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Paris Orly ORY Airport gelegen op 15 km van het centrum van Parijs naar Perpignan (aankomst op Llabanere PGF Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Le Havre-Parijs (179 km)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt de lijnen Le Havre-Lyon met TGV-trein vanuit Le Havre Station (1.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum) en van Lyon naar Perpignan met TGV-trein vanuit Lyon-Part-Dieu station naar station Perpignan (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)