Reizen van Le Havre naar Saint-Etienne

Plan uw reis van Le Havre naar Saint-Etienne in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Le Havre naar Saint-Etienne in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Le Havre
Saint-Etienne
/
/
  • Krijg tarieven
2
Le Havre
Parijs
Saint-Etienne
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Le Havre
Lyon
Saint-Etienne
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Le Havre Saint-Etienne

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand554 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Le Havre naar Saint-Etienne ?

Je plant een reis vanaf Le Havre naar Saint-Etienne en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Le Havre Saint-Etienne? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Saint-Etienne. Voer eenvoudig uw reisdatum in Saint-Etienne en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om van te reizen Le Havre, treinen, carpoolen of bussen van SNCF, FlixBus, OUIBUS, ALSA, Blablacar en Isilines zal je dragen Saint-Etienne.

Alle vervoerswijzen Le Havre Saint-Etienne

Voor een reis van Le Havre (Normandie, Frankrijk) naar Saint-Etienne (Rhône-Alpes, Frankrijk) met een afstand van 554 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Le Havre-Saint-Etienne.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Le Havre-Saint-Etienne te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Le Havre-Lyon en Lyon-Saint-Etienne.
Je gaat aan boord van een bus naar Le Havre. De bus brengt je naar het busstation Lyon (2.1 km vanaf Lyon, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Lyon op tijd op het Le Havre Gare SNCF-busstation (op de 1.4 km de Le Havre) verschijnt.Neem in Lyon een andere bus die je naar het busstation van Saint-Etienne (Rhône-Alpes Frankrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Le Havre naar Saint-Etienne te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Le Havre-Lyon en Lyon-Saint-Etienne zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TGV van SNCF naar Lyon vertrekken vanaf het Le Havre-treinstation in Le Havre. Aankomst in Lyon zal zijn op Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Lyon, waar de trein TER of TGV geëxploiteerd door de SNCF naar Saint-Etienne vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)