Reizen van Le Mans naar Parijs

Plan uw reis van Le Mans naar Parijs in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Le Mans naar Parijs in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Le Mans
Parijs
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Le Mans Parijs

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand185 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Le Mans naar Parijs?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Le Mans Parijs trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Le Mans Parijs door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Le Mans en Parijs op een kaart evenals de route Le Mans Parijs en de verschillende verbindingspunten (Paris-Montp.3-Vaug. Station, Paris-Montparnasse 1-2 Station, Parc d'autocars de la Porte Maillot Bus Station, Paris-Bercy Bus Station, Paris Galliéni Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Parijs

Welke vervoerders reizen tussen Le Mans en Parijs?

Spoorwegmaatschappijen
OUIGO biedt een regel Le Mans-Parijs met -trein vanuit Le Mans Station (1.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum)
SNCF beheert de lijn van Le Mans naar Parijs met TER-trein vanuit Le Mans station naar station Paris-Montp.3-Vaug. (Île-de-France Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Le Mans Porte de l'Océane Bus Terminal in Le Mans en Parc d'autocars de la Porte Maillot Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Le Mans City (met het busstation Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial in het centrum van 3.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Le Mans SNCF Bus Terminal in Le Mans en Paris Quai de Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Le Mans-Parijs (185 km)

Alle vervoerswijzen Le Mans Parijs

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Le Mans naar Parijs bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Le Mans en Parijs.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Le Mans en Parijs?

De busdienst tussen de stad Le Mans en Parijs wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: OUIBUS, Isilines en FlixBus.

OUIBUS Le Mans ParijsIsilines Le Mans ParijsFlixBus Le Mans Parijs

Met de bus vanuit Le Mans naar Parijs is misschien niet zo duidelijk voor u. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Parijs.

 • Het wagenpark van OUIBUS, Isilines of FlixBus-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deLe Mans Parijs de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 185 km van de reis.
 • De coaches die de Le Mans Parijs line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.

Bus stopt binnen Le Mans

U moet bij uw aankomen Le Mans stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Parijs'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van FlixBus, Isilines of OUIBUS, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Le Mans Porte de l'Océane
 • Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial
 • Le Mans SNCF

Bus stopt bij aankomst in Parijs

Zodra de bus is aangekomen Parijs, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Parc d'autocars de la Porte Maillot
 • Paris-Bercy
 • Paris Galliéni
 • Paris Quai de Bercy

Carpool van Le Mans naar Parijs

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Le Mans-Parijs rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Parijs!

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Le Mans-Parijs autoritten met anderen. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

trein Le Mans naar Parijs

Hogesnelheidstrein Le Mans Parijs

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Le Mans en Parijs. Ze werken vaak op speciale tracks.

Regionale trein Le Mans Parijs

Le Mans Parijs treinbedrijven

Dit zijn de 2 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Parijs: OUIGO en SNCF.
OUIGO Le Mans ParijsSNCF Le Mans Parijs

Is er een directe trein voor de Le Mans-Parijs road?

Inderdaad, de steden van Parijs en Le Mans zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Le Mans-Parijs treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations van Le Mans

 • Le Mans

Treinstations in Parijs

 • Marne-la-Vallée-Chessy
 • Paris-Montp.3-Vaug.
 • Paris-Montparnasse 1-2
 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)