Aanbevolen route
Limoges
Rechtstreekse reis naar Dijon met trein, bus, carpooling
Dijon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Limoges
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Dijon
Dijon
Prijzen zoeken
Limoges
Reizen met de trein, carpooling naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Limoges naar Dijon?

Bent u van plan om van Limoges naar Dijon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Limoges naar Dijon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Limoges en Dijon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, ALSA, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Limoges en Dijon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Limoges Dijon reis te plannen.

Voor uw reis van Limoges naar Dijon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Limoges naar Dijon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Limoges naar Dijon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Limoges Dijon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Limoges Dijon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Limoges Dijon

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Limoges en Dijon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Dijon te komen.

Carpoolen Limoges Dijon

Carpoolen tussen Limoges en Dijon is perfect als u in goed gezelschap naar Dijon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Limoges of Dijon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Limoges naar Dijon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Limoges Dijon

Stad van vertrek
Limoges
Frankrijk
Limousin
Stad van bestemming
Dijon
Frankrijk
Bourgondië
Afstand
334 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Limoges Dijon
Zoeken naar accommodatie in Dijon
Plan uw reis van Limoges naar Dijon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Limoges naar Dijon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Limoges en Dijon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, ALSA, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Limoges en Dijon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Limoges en Dijon

Voordelen en nadelen van vliegen van Limoges naar Dijon?
Snelheid Vliegen tussen Limoges en Dijon is de snelste manier om de 334 km tussen Limoges en Dijon af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Limoges naar Dijon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Dijon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Limoges vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Limoges naar Dijon kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Limoges naar Dijon?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Limoges en Dijon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Limoges naar Dijon.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Limoges Dijon. Ze zijn niet altijd op tijd.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Limoges naar Dijon.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Limoges naar Dijon?
Comfort Treinen tussen Limoges en Dijon bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Snelheid Treinen van Limoges naar Dijon zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Limoges-Dijon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Limoges Dijon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Limoges naar Dijon?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Limoges en Dijon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Limoges naar Dijon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Dijon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Limoges en Dijon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Limoges naar Dijon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dijon om de afstand van 334 km af te leggen.

Waar beginnen in Limoges? Waar kom ik aan in Dijon?

Limoges vertrek busstations

Limoges
Kaart
Limoges
Kaart

Vertrekstations in Limoges

Limoges-Bénédictins
Kaart

Vertrekluchthavens in Limoges

Limoges-Bellegarde
Kaart

Dijon aankomst busstations

Dijon
Kaart

Dijon Aankomst Stations

Dijon-Ville
Kaart
Dijon-Porte-Neuve
Kaart
Zoek naar tickets voor Limoges Dijon
Zoeken naar accommodatie in Dijon

Bus Limoges Dijon

De frequentie van vertrekken naar Limoges vanuit Dijon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Dijon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Limoges-Dijon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Limoges naar Dijon op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Limoges-Dijon, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Bussen tussen Limoges en Dijon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Limoges Dijon

ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Limoges Dijon

Treinen Limoges Dijon

Het is aanbevolen om uw treinticket van Limoges naar Dijon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Limoges naar Dijon kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Limoges naar Dijon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Limoges en Dijon.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Limoges en Dijon te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Limoges naar Dijon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Limoges Dijon

Vluchten Limoges Dijon

Luchtvaartmaatschappijen Limoges Dijon

Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Limoges Dijon

Carpoolen Limoges Dijon

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Limoges en Dijon. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Limoges en Dijon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Limoges Dijon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Limoges Dijon

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd