Reizen van Luik naar Duisburg

Plan uw reis van Luik naar Duisburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Luik naar Duisburg in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Luik
Duisburg
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Luik Duisburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand121 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Luik naar Duisburg?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Luik Duisburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Luik Duisburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Luik en Duisburg op een kaart evenals de route Luik Duisburg en de verschillende verbindingspunten (Duisburg Hbf Station, Duisburg Bus Station, Duisburg Bus Station, Liege Guillemins Station, Liege Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Duisburg

Alle vervoerswijzen Luik Duisburg

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Luik naar Duisburg bus

Bent u op zoek naar een bus van Luik naar Duisburg? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Luik en Duisburg en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Duisburg.

 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 121 km reis.
 • De nieuwe bussen die ALSA en Eurolines gebruikt, zijn groener dan carpoolen en zelfs meer dan uw persoonlijke auto. De wegLuik Duisburgis een reeds bestaande infrastructuur gedeeld met andere voertuigen. De landschapsbalans is daarom neutraal.
 • Onverslaanbare prijzen! Op deLuik Duisburg route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.

Wat zijn de busbedrijven die de Luik Duisburg ?

Verschillende busmaatschappijen bedienen de steden van Luik en Duisburg met directe buslijn: Eurolines en ALSA.

Eurolines Luik DuisburgALSA Luik Duisburg

Vertrek busstations in Luik

U moet bij uw aankomen Luik stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. In het algemeen is de bestemming 'Duisburg'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Liege

Aankomst busstations in Duisburg

Wanneer je aankomt Duisburg, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Duisburg

Carpool van Luik naar Duisburg

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Luik-Duisburg met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Je hebt dus meer kansen om te vinden Luik-Duisburg rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Duisburg.

trein Luik naar Duisburg

Intercitytrein Luik Duisburg

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Luik en Duisburg met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Luik Duisburg

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Luik en Duisburg met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Regionale trein Luik Duisburg

Is er een directe trein op weg naar Duisburg van Luik?

Inderdaad, de steden van Duisburg en Luik zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Luik-Duisburg treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations voor vertrek in Luik

 • Liege Guillemins

Aankomst treinstations in Duisburg

 • Duisburg Hbf

Luik Duisburg spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Luik Duisburg

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)