Reizen van Luik naar Essen

Plan uw reis van Luik naar Essen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Luik naar Essen in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Luik
Essen
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Luik Essen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand136 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Luik naar Essen ?

Je plant een reis vanaf Luik naar Essen en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Luik Essen? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Essen. Vul de datum van uw reis in Essen en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Luik - Essen aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Luik, reist u met Blablacar, ALSA, Thalys, FlixBus, HKX, FlixTrain, ÖBB of EuroBahn door bussen, carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Luik Essen

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Luik naar Essen bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Luik naar Essen, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Luik en Essen en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Essen.

 • Zeer lage prijzen! Op deLuik Essen lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 136 km van de reis.
 • Het is milieuvriendelijker om met een moderne bus te reizen dan om te carpoolen. Bovendien, de wegLuik Essen wordt gedeeld door andere voertuigen en er is geen extra infrastructuur nodig om een bus te laten rijden.

Wat zijn de busbedrijven die de Luik Essen ?

Eurolines is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Luik Essen.

Eurolines Luik Essen

Bus stopt binnen Luik

U moet bij uw aankomen Luik stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. In het algemeen is de bestemming 'Essen'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van Eurolines, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Liege

Aankomst busstations in Essen

Zodra de coach stopt bij Essen, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Essen
 • Essen

trein Luik naar Essen

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Luik naar Essen?

Inderdaad, de steden van Essen en Luik zijn verbonden met een directe treinverbinding. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Essen en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Luik op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Luik-Essen treinkaartje op Vivanoda.

Regionale trein Luik Essen

Hogesnelheidstrein Luik Essen

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Luik en Essen met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Luik Essen

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Luik-Essen route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Luik Essen treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Luik Essen

Treinstations van Luik

 • Liege Guillemins

Aankomst treinstations in Essen

 • Essen-Altenessen
 • Essen Hbf

Carpool van Luik naar Essen

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Luik-Essen met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Je hebt dus meer kansen om te vinden Luik-Essen rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Essen.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)