Reizen van Luik naar Parijs

Plan uw reis van Luik naar Parijs in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Luik naar Parijs in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Luik
Parijs
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Luik Parijs

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand305 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Luik naar Parijs?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Luik Parijs trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Luik Parijs door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Luik en Parijs op een kaart evenals de route Luik Parijs en de verschillende verbindingspunten (Paris-Nord Station, Gare-du-Nord Station, Paris Galliéni Bus Station, Paris-Bercy Bus Station, Paris Quai de Bercy Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Parijs

Alle vervoerswijzen Luik Parijs

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Luik naar Parijs bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Luik naar Parijs, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Luik en Parijs en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Parijs, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Onverslaanbare prijzen! Op deLuik Parijs route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.
 • Bij reizen met de nachtbus Luik Parijs, je redt een hotelnacht om Parijsen aankomen op uw bestemming in de vroege ochtend. Ideaal om te ontdekkenParijs.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 305 km reis.

Coachbedrijven op de Luik Parijs reis

Verschillende busmaatschappijen bedienen de steden van Luik en Parijs met directe buslijn: ALSA, OUIBUS, Eurolines en FlixBus.

ALSA Luik ParijsOUIBUS Luik ParijsEurolines Luik ParijsFlixBus Luik Parijs

Bus stopt binnen Luik

U moet bij uw aankomen Luik stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Parijs'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Liege
 • Liège

Aankomst busstations in Parijs

Zodra de coach stopt bij Parijs, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Paris-Bercy
 • Paris Galliéni
 • Paris Quai de Bercy

trein Luik naar Parijs

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Luik naar Parijs?

Inderdaad, de steden van Parijs en Luik zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Luik-Parijs treinkaartje op Vivanoda.

Hogesnelheidstrein Luik Parijs

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Luik en Parijs met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Luik Parijs

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Luik en Parijs met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Luik Parijs treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Luik Parijs

Treinstations voor vertrek in Luik

 • Liege Guillemins

Aankomst treinstations in Parijs

 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
 • Marne-la-Vallée-Chessy
 • Gare-du-Nord
 • Paris-Nord

Carpool van Luik naar Parijs

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Luik-Parijs met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Je hebt dus meer kansen om te vinden Luik-Parijs rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Parijs.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)