Reizen van Lyon naar Rouen

Plan uw reis van Lyon naar Rouen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Lyon naar Rouen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Lyon
Rouen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Lyon Rouen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand495 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Lyon naar Rouen ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Lyon naar Rouen? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Rouen van Lyon Voer eenvoudig uw reisdatum in Rouen en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Lyon, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van OUIBUS, SNCF, Eurolines, Isilines, FlixBus, Air France, Blablacar en OUIGO zal je dragen Rouen.

Alle vervoerswijzen Lyon Rouen

Voor een reis van Lyon (Rhône-Alpes, Frankrijk) naar Rouen (Normandie, Frankrijk) met een afstand van 495 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Lyon-Rouen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Lyon. De bus brengt je naar het busstation Rouen (0.8 km vanaf Rouen, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rouen op tijd op het Lyon-busstation (op de 2.1 km de Lyon) verschijnt.
De Lyon Rouen-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Rouen vertrekken vanaf het Lyon-Part-Dieu-treinstation in Lyon. Aankomst in Rouen zal zijn op Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Lyon-Rouen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Lyon naar Rouen kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenLyon-Parijs doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Lyon aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Lyon Saint-Exupery International afgelegen LYS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)