Reizen van Maastricht naar Amsterdam

Plan uw reis van Maastricht naar Amsterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Maastricht naar Amsterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Maastricht
Amsterdam
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Maastricht Amsterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand178 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Maastricht naar Amsterdam?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Maastricht Amsterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Maastricht Amsterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Maastricht en Amsterdam op een kaart evenals de route Maastricht Amsterdam en de verschillende verbindingspunten (Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station, Amsterdam-Schiphol Airport, Amsterdam Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Amsterdam

Alle vervoerswijzen Maastricht Amsterdam

Voor een reis van Maastricht (Nederland) naar Amsterdam (Nederland) met een afstand van 178 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Maastricht Amsterdam-trein is direct.
De treinen Intercity 800 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Amsterdam vertrekken vanaf het Maastricht-treinstation in Maastricht. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Maastricht-Amsterdam.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Maastricht-Amsterdam te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Maastricht-Brussel en Brussel-Amsterdam.
Je gaat aan boord van een bus naar Maastricht. De bus brengt je naar het busstation Bruxelles-Nord (1.7 km vanaf Brussel, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Brussel op tijd op het Maastricht-busstation (op de 1.2 km de Maastricht) verschijnt.Neem in Brussel een andere bus die je naar het busstation van Amsterdam ( Nederland) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Maastricht naar Amsterdam kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBrussel-Amsterdam doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Brussel aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Brussels-Zaventem International afgelegen BRU 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door Air Malta.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)