Reizen van Maastricht naar Eindhoven

Plan uw reis van Maastricht naar Eindhoven in trein, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Maastricht naar Eindhoven in te gaan trein, auto

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Maastricht
Eindhoven
/
  • Krijg tarieven

Reizen Maastricht Eindhoven

Wijzen van vervoercarpooling, trein
afstand67 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Maastricht naar Eindhoven?

We bieden 1 routes in trein, carpoolingom je Maastricht Eindhoven trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Maastricht Eindhoven door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Maastricht en Eindhoven op een kaart evenals de route Maastricht Eindhoven en de verschillende verbindingspunten (Eindhoven Station, Maastricht Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Eindhoven

Alle vervoerswijzen Maastricht Eindhoven

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Carpool van Maastricht naar Eindhoven

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Maastricht-Eindhoven met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Ridesharing heeft geen geplande dienstregeling, in tegenstelling tot de spoorweg-, bus- of vliegtuigindustrie. Dit betekent dat bij het zoeken naar Maastricht-Eindhoven ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Eindhoven.

trein Maastricht naar Eindhoven

is Maastricht verbonden met Eindhoven met een directe trein?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Maastricht naar Eindhoven met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Maastricht-Eindhoven treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations van Maastricht

  • Maastricht

Treinstations in Eindhoven

  • Eindhoven

Intercitytrein Maastricht Eindhoven

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Maastricht-Eindhoven route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Maastricht Eindhoven spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Nederlandse Spoorwegen NS.
Nederlandse Spoorwegen NS Maastricht Eindhoven

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)