Reizen van Maastricht naar Groningen

Plan uw reis van Maastricht naar Groningen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Maastricht naar Groningen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Maastricht
Groningen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Maastricht Groningen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand270 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Maastricht naar Groningen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Maastricht Groningen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Maastricht Groningen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Maastricht en Groningen op een kaart evenals de route Maastricht Groningen en de verschillende verbindingspunten (Groningen Station, Groningen Bus Station, Groningen CS (Hbf.) Bus Station, Maastricht Station, Maastricht Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Groningen

Alle vervoerswijzen Maastricht Groningen

Voor een reis van Maastricht (Nederland) naar Groningen (Nederland) met een afstand van 270 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Maastricht-Groningen.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Maastricht-Groningen te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Maastricht-Duisburg en Duisburg-Groningen.
Je gaat aan boord van een bus naar Maastricht. De bus brengt je naar het busstation Duisburg (0.8 km vanaf Duisburg, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Duisburg op tijd op het Maastricht-busstation (op de 1.4 km de Maastricht) verschijnt.Neem in Duisburg een andere bus die je naar het busstation van Groningen ( Nederland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Maastricht naar Groningen te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Maastricht-Utrecht en Utrecht-Groningen zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercity 800 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Utrecht vertrekken vanaf het Maastricht-treinstation in Maastricht. Aankomst in Utrecht zal zijn op Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Utrecht, waar de trein Intercity 500 geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen NS naar Groningen vertrekt.

Welke vervoerders reizen tussen Maastricht en Groningen?

Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt de lijnen Maastricht-Utrecht met Intercity 800-trein vanuit Maastricht Station (1.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum) en van Utrecht naar Groningen met Intercity 500-trein vanuit Utrecht Centraal station naar station Groningen ( Nederland)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Maastricht Bus Terminal in Maastricht en Duisburg Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland) en tussen Duisburg City (met het busstation Duisburg in het centrum van 0.5 km) en Groningen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Groningen CS (Hbf.) op ongeveer 0.5 km van het centrum.
DeinBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Maastricht Bus Terminal in Maastricht en Köln-Deutz Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Maastricht-Groningen (271 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)