Aanbevolen route
Maastricht
Rechtstreekse reis naar Rotterdam met bus, trein, carpooling
Rotterdam
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Maastricht
Reizen met de trein, carpooling naar Utrecht
Utrecht
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Rotterdam
Rotterdam
Prijzen zoeken
Maastricht
Reizen met de bus, carpooling naar Brussel
Brussel
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Rotterdam
Rotterdam
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Maastricht naar Rotterdam?

Bent u van plan om van Rotterdam naar Maastricht te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Maastricht naar Rotterdam te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Maastricht en Rotterdam, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Nederlandse Spoorwegen NS, Eurostar, Thalys, FlixBus of ALSA) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Maastricht en Rotterdam, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Maastricht Rotterdam reis te plannen.

Voor uw reis van Maastricht naar Rotterdam heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Maastricht naar Rotterdam

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Maastricht naar Rotterdam, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Maastricht Rotterdam per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Maastricht Rotterdam ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Maastricht Rotterdam

Carpoolen tussen Maastricht en Rotterdam is perfect als u in goed gezelschap naar Rotterdam wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Maastricht of Rotterdam kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Maastricht naar Rotterdam te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Maastricht Rotterdam

Stad van vertrek
Maastricht
Nederland
Stad van bestemming
Rotterdam
Nederland
Afstand
146 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Maastricht Rotterdam
Zoeken naar accommodatie in Rotterdam
Plan uw reis van Maastricht naar Rotterdam gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Maastricht naar Rotterdam gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Maastricht en Rotterdam vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Nederlandse Spoorwegen NS, Eurostar, Thalys, FlixBus of ALSA om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Maastricht en Rotterdam met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Maastricht en Rotterdam

Voordelen en nadelen van carpoolen van Maastricht naar Rotterdam?
Voordelig Carpoolen van Maastricht naar Rotterdam is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Maastricht en Rotterdam is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Maastricht naar Rotterdam kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Maastricht Rotterdam. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Maastricht naar Rotterdam?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Maastricht en Rotterdam zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Maastricht naar Rotterdam zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Rotterdam (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Maastricht en Rotterdam kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Maastricht naar Rotterdam zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Rotterdam om de afstand van 146 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Maastricht naar Rotterdam?
Comfort Treinen tussen Maastricht en Rotterdam bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Bereikbaarheid Treinstations in Maastricht of Rotterdam liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Maastricht-Rotterdam kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Maastricht Rotterdam kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Maastricht? Waar kom ik aan in Rotterdam?

Maastricht vertrek busstations

Maastricht
Kaart
Maastricht
Kaart

Vertrekstations in Maastricht

Maastricht
Kaart

Rotterdam aankomst busstations

Rotterdam
Kaart
Rotterdam Zuidplein
Kaart

Rotterdam Aankomst Stations

Rotterdam Centraal
Kaart
Zoek naar tickets voor Maastricht Rotterdam
Zoeken naar accommodatie in Rotterdam

Bus Maastricht Rotterdam

Bussen tussen Maastricht en Rotterdam bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Maastricht en Rotterdam zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Maastricht-Rotterdam. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Maastricht-Rotterdam varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Maastricht naar Rotterdam op Vivanoda.

Busmaatschappijen Maastricht Rotterdam

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Maastricht Rotterdam

Treinen Maastricht Rotterdam

Het is aanbevolen om uw treinticket van Maastricht naar Rotterdam ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Maastricht naar Rotterdam. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Maastricht naar Rotterdam hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Rotterdam zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Maastricht naar Rotterdam kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Maastricht naar Rotterdam

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Zoek naar treintickets Maastricht Rotterdam

Carpoolen Maastricht Rotterdam

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Maastricht naar Rotterdam zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Maastricht naar Rotterdam, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Maastricht en Rotterdam is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Maastricht en Rotterdam. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Maastricht Rotterdam

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Maastricht Rotterdam
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd