Reizen van Maastricht naar Rotterdam

Plan uw reis van Maastricht naar Rotterdam in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Maastricht naar Rotterdam in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Maastricht
Rotterdam
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Maastricht Rotterdam

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand146 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Maastricht naar Rotterdam ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Maastricht naar Rotterdam? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Rotterdam. Voer eenvoudig uw reisdatum in Rotterdam en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Maastricht - Rotterdam aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Maastricht, reist u met FlixBus, Blablacar, Nederlandse Spoorwegen NS, OUIBUS, Thalys, Eurostar, Eurolines of ALSA door bussen, carpoolen of treinen.

Welke vervoerders reizen tussen Maastricht en Rotterdam?

Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Maastricht Bus Terminal in Maastricht en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België) en tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Nord in het centrum van 1.7 km) en Rotterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rotterdam op ongeveer 0.2 km van het centrum.
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Bruxelles-Nord Bus Terminal in Brussel en Rotterdam Bus Terminal ( Nederland)
De Eurolines-busmaatschappij draait tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Nord in het centrum van 1.7 km) en Rotterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rotterdam op ongeveer 0.2 km van het centrum.
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn van Bruxelles-Midi Bus Terminal in Brussel en Rotterdam Bus Terminal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Maastricht-Rotterdam (147 km)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt de lijnen Maastricht-Utrecht met Intercity 800-trein vanuit Maastricht Station (1.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum) en van Utrecht naar Rotterdam met Intercity 12500-trein vanuit Utrecht Centraal station naar station Rotterdam Centraal ( Nederland)
Eurostar beheert de lijn Brussel-Rotterdam met -trein vanuit Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het centrum)
Thalys maakt de spoorverbinding van Brussel naar Rotterdam met Thalys-trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Rotterdam Centraal ( Nederland)

Alle vervoerswijzen Maastricht Rotterdam

Voor een reis van Maastricht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland) met een afstand van 146 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Maastricht-Rotterdam.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Maastricht-Rotterdam te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Maastricht-Brussel en Brussel-Rotterdam.
Je gaat aan boord van een bus naar Maastricht. De bus brengt je naar het busstation Bruxelles-Nord (1.7 km vanaf Brussel, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Brussel op tijd op het Maastricht-busstation (op de 1.2 km de Maastricht) verschijnt.Neem in Brussel een andere bus die je naar het busstation van Rotterdam ( Nederland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Maastricht naar Rotterdam te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Maastricht-Utrecht en Utrecht-Rotterdam zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercity 800 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Utrecht vertrekken vanaf het Maastricht-treinstation in Maastricht. Aankomst in Utrecht zal zijn op Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Utrecht, waar de trein Intercity 12500 geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen NS naar Rotterdam vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)