Reizen van Marseille naar Aix-en-Provence

Plan uw reis van Marseille naar Aix-en-Provence in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Marseille naar Aix-en-Provence in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Marseille
Aix-en-Provence
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Marseille Aix-en-Provence

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand26 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Aix-en-Provence?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Marseille Aix-en-Provence trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Aix-en-Provence door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Marseille en Aix-en-Provence op een kaart evenals de route Marseille Aix-en-Provence en de verschillende verbindingspunten (Aix-en-Provence-TGV Station, Aix-en-Provence Station, Aix en Provence Bus Station, Aix Gare TGV Bus Station, Aix Les Milles Parc Club Golf Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Aix-en-Provence

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Aix-en-Provence?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Aix-en-Provence met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Aix-en-Provence-TGV Station (14 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Marseille naar Aix-en-Provence met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Aix-en-Provence-TGV (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Aix-en-Provence (26 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Aix en Provence Bus Terminal (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
CarsTreize is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Marseille City (met het busstation Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 in het centrum van 21 km) en Aix-en-Provence City, waar de bus je afzet bij het busstation van Aix en Provence op ongeveer 1 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Marseille Aix-en-Provence

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Marseille naar Aix-en-Provence bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Marseille en Aix-en-Provence.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Marseille en Aix-en-Provence?

De busroute Marseille Aix-en-Provence wordt zonder wijzigingen geëxploiteerd door de busmaatschappijen ALSA en CarsTreize.

ALSA Marseille Aix-en-ProvenceCarsTreize Marseille Aix-en-Provence

Bus stopt binnen Marseille

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Marseille minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Aix-en-Provence'moet worden vermeld. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van CarsTreize of ALSA, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Marseille - Gare Saint Charles
 • Aéroport Marseille Provence Hall 3 4

Bus stopt bij aankomst in Aix-en-Provence

Zodra de coach stopt bij Aix-en-Provence, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Aix en Provence

Met de bus vanuit Marseille naar Aix-en-Provence is misschien niet zo duidelijk voor u. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Aix-en-Provence.

 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 26 km van de reis.
 • Dit zijn professionele chauffeurs waar je naartoe zult rijden Aix-en-Provence veilig en vol vertrouwen.
 • U zult reizen van Marseille naar Aix-en-Provencein een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.

trein Marseille naar Aix-en-Provence

Is er een directe trein voor de Marseille-Aix-en-Provence road?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Marseille naar Aix-en-Provence met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Marseille-Aix-en-Provence treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Marseille Aix-en-Provence treinbedrijven

Dit zijn de 2 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Aix-en-Provence: SNCF en TGV Lyria.
SNCF Marseille Aix-en-ProvenceTGV Lyria Marseille Aix-en-Provence

Treinstations van Marseille

 • Marseille-St-Charles

Treinstations in Aix-en-Provence

 • Aix-en-Provence-TGV
 • Aix-en-Provence

Hogesnelheidstrein Marseille Aix-en-Provence

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Marseille naar Aix-en-Provence met de trein.

Regionale trein Marseille Aix-en-Provence

Carpool van Marseille naar Aix-en-Provence

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Marseille-Aix-en-Provence ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Aix-en-Provence!

Voordat u uw boekt Marseille-Aix-en-Provence rijden, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de bestuurder om alle details en voorwaarden van de reis in te stellen. U kunt online betalen, zodat u uw chauffeur geen geld hoeft te geven.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)