Reizen van Marseille naar Angers

Plan uw reis van Marseille naar Angers in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Marseille naar Angers in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Angers
/
/
 • Krijg tarieven
2
Marseille
Nantes
Angers
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Marseille
Parijs
Angers
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Marseille
Avignon
Angers
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Marseille
Lyon
Angers
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Marseille Angers

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand655 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Angers?

We bieden 5 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Marseille Angers trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Angers door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Marseille en Angers op een kaart evenals de route Marseille Angers en de verschillende verbindingspunten (Angers-St-Laud Station, Angers Bus Station, Marseille-St-Charles Station, L'Estaque Station, Marseille Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Angers

Alle vervoerswijzen Marseille Angers

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Angers (Pays de la Loire, Frankrijk) met een afstand van 655 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Marseille Angers-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Angers vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Angers zal zijn op Angers-St-Laud Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Angers.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Angers te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Parijs en Parijs-Angers.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Angers (Pays de la Loire Frankrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Marseille naar Angers kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenMarseille-Parijs doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)