Reizen van Marseille naar Bordeaux

Plan uw reis van Marseille naar Bordeaux in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Marseille naar Bordeaux in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Bordeaux
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Marseille
Montpellier
Bordeaux
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Marseille
Toulouse
Bordeaux
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Marseille Bordeaux

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand506 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Marseille naar Bordeaux ?

Jij hebt gekozen Bordeaux als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Marseille en hoe u de beste kunt vinden Marseille naar Bordeaux transport deals? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Bordeaux. Voer uw reisdata in Bordeaux dan doet Vivanoda de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Marseille - Bordeaux aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Marseille, reist u met SNCF, OUIBUS, Chalair, FlixBus, Blablacar, ALSA, Isilines of Air France door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Marseille Bordeaux

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Marseille naar Bordeaux

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Marseille-Bordeaux rijden. In plaats van alleen de auto uit te rijden Marseille naar Bordeaux, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Marseille naar Bordeaux bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Marseille naar Bordeaux, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Bordeaux met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Bordeaux.

 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 506 km van de reis.
 • Dit zijn professionele chauffeurs waar je naartoe zult rijden Bordeaux veilig en vol vertrouwen.
 • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Marseille Bordeaux coaches zijn uitgerust met.

Vertrek busstations in Marseille

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Marseille busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. In het algemeen is de bestemming 'Bordeaux'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van OUIBUS, Isilines of FlixBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Marseille - Gare Saint Charles
 • Marseille

Aankomst busstations in Bordeaux

Wanneer je aankomt Bordeaux, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Bordeaux

Wat zijn de busbedrijven die de Marseille Bordeaux ?

FlixBus, Isilines en OUIBUS zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Marseille Bordeaux met directe service.

FlixBus Marseille BordeauxIsilines Marseille BordeauxOUIBUS Marseille Bordeaux

trein Marseille naar Bordeaux

Intercitytrein Marseille Bordeaux

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Marseille-Bordeaux route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Marseille Bordeaux

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Marseille naar Bordeaux met de trein.

Marseille Bordeaux spoorwegen bedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is SNCF.
SNCF Marseille Bordeaux

Treinstations van Marseille

 • Marseille-St-Charles

Treinstations in Bordeaux

 • Bordeaux-St-Jean

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Marseille naar Bordeaux?

Inderdaad, de steden van Bordeaux en Marseille zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Marseille-Bordeaux treinkaartje op Vivanoda.

Goedkope vluchten vanaf Marseille naar Bordeaux

Goedkope vluchten naar Bordeaux zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

 • Wacht niet de dag voor je reis om het te boeken Marseille Bordeaux vlucht aangezien de prijzen zeer hoog zouden moeten zijn. Op enkele uitzonderingen na stijgen de prijzen naarmate u dichter bij de vertrekdatum komt om zitplaatsen te besparen voor zakelijke klanten die laat boeken en meer willen betalen.
 • Ondanks een langere reistijd, de Marseille-Bordeaux route moet goedkoper zijn met verbonden vluchten.

Luchthaven van vertrek over Marseille

 • MRS Marseille Provence

Bestemming luchthaven in Bordeaux

 • BOD Bordeaux-Mérignac

Van welke luchtvaartmaatschappijen vliegen Marseille naar Bordeaux ?

Air France is de enige luchtvaartmaatschappij met directe link naar Bordeaux van het vliegveld van Marseille.
Air France Marseille Bordeaux

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Bordeaux?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Bordeaux met Intercités-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bordeaux-St-Jean Station (2 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
Chalair maakt een vlucht vertrekkende van Montpellier-Méditerranée MPL Airport gelegen op 7.2 km van het centrum van Montpellier naar Bordeaux (aankomst op Bordeaux-Mérignac BOD Airport)
Air France zorgt voor een rotatie van Marseille Provence MRS Airport (gelegen op 21 km van Marseille Center, Frankrijk) naar Bordeaux (op weg naar Bordeaux-Mérignac BOD Airport)
Twin Jet beheert de vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Toulouse (aankomst op Toulouse Blagnac TLS Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Bordeaux City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bordeaux op ongeveer 2.4 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Toulouse City, waar de bus je afzet bij het busstation van Toulouse op ongeveer 1.1 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Bordeaux (507 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)