Aanbevolen route
Marseille
Rechtstreekse reis naar Bordeaux met vlucht, carpooling, bus, trein
Bordeaux
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Montpellier
Montpellier
Reizen met de vlucht, trein, carpooling, bus naar Bordeaux
Bordeaux
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Toulouse
Toulouse
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Bordeaux
Bordeaux
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Marseille naar Bordeaux?

Bent u van plan om van Marseille naar Bordeaux te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Marseille naar Bordeaux te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Marseille en Bordeaux, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, FlixBus, Blablabus, Isilines of Chalair) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Marseille en Bordeaux, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Marseille Bordeaux reis te plannen.

Voor uw reis van Marseille naar Bordeaux heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Marseille naar Bordeaux

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Marseille naar Bordeaux, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Marseille Bordeaux per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Marseille Bordeaux ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Marseille Bordeaux

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Marseille en Bordeaux, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Bordeaux te komen.

Carpoolen Marseille Bordeaux

Carpoolen tussen Marseille en Bordeaux is perfect als u in goed gezelschap naar Bordeaux wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Marseille of Bordeaux kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Marseille naar Bordeaux te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Marseille Bordeaux

Stad van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Bordeaux
Frankrijk
Aquitanië
Afstand
506 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, carpooling, bus en trein
Zoek naar tickets voor Marseille Bordeaux
Zoeken naar accommodatie in Bordeaux
Plan uw reis van Marseille naar Bordeaux gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Marseille naar Bordeaux gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Marseille en Bordeaux vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, FlixBus, Blablabus, Isilines of Chalair om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Marseille en Bordeaux met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Marseille en Bordeaux

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Marseille naar Bordeaux?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Marseille en Bordeaux, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Marseille naar Bordeaux zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Bordeaux (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Marseille en Bordeaux zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Marseille en Bordeaux kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Marseille naar Bordeaux zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bordeaux om de afstand van 506 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Marseille naar Bordeaux?
Snelheid Vliegen tussen Marseille en Bordeaux is de snelste manier om de 506 km tussen Marseille en Bordeaux af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Marseille naar Bordeaux, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Bordeaux moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Marseille vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Marseille naar Bordeaux kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Marseille Bordeaux hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Marseille naar Bordeaux?
Bereikbaarheid Treinstations in Marseille of Bordeaux liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Milieuvriendelijk De trein Marseille-Bordeaux wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Marseille en Bordeaux bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Marseille-Bordeaux kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Marseille Bordeaux kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Marseille naar Bordeaux?
Voordelig Carpoolen van Marseille naar Bordeaux is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Marseille en Bordeaux is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Marseille naar Bordeaux is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Marseille naar Bordeaux kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Marseille Bordeaux. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Marseille? Waar kom ik aan in Bordeaux?

Marseille vertrek busstations

Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Marseille
Kaart
Marseille Arenc - Rue Peyssonnel
Kaart
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kaart

Vertrekstations in Marseille

Marseille-St-Charles
Kaart
Vitrolles-Aér-Marseille
Kaart

Vertrekluchthavens in Marseille

Marseille Provence
Kaart

Bordeaux aankomst busstations

Bordeaux
Kaart

Bordeaux Aankomst Stations

Bordeaux-St-Jean
Kaart

Bordeaux aankomst luchthavens

Bordeaux-Mérignac
Kaart
Zoek naar tickets voor Marseille Bordeaux
Zoeken naar accommodatie in Bordeaux

3 tips om goedkoper te reizen tussen Marseille en Bordeaux

Heeft u besloten om van Marseille naar Bordeaux te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Marseille naar Bordeaux.

  • 1. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Marseille naar Bordeaux. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Bordeaux te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Marseille-Bordeaux zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Bordeaux te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Marseille-Bordeaux. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Bordeaux vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Marseille en Bordeaux. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Marseille-Bordeaux.

Bus Marseille Bordeaux

De meeste bussen tussen Marseille en Bordeaux zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Marseille vanuit Bordeaux varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bordeaux, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Marseille-Bordeaux varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Marseille naar Bordeaux op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Marseille-Bordeaux. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Marseille-Bordeaux busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Marseille en Bordeaux varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bordeaux rijden.

Busmaatschappijen Marseille Bordeaux

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Marseille Bordeaux

Treinen Marseille Bordeaux

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Marseille naar Bordeaux reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Marseille en Bordeaux.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Marseille naar Bordeaux. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Marseille en Bordeaux zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Marseille naar Bordeaux ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Marseille en Bordeaux te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

De gemiddelde reistijd van Marseille naar Bordeaux hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bordeaux zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Marseille naar Bordeaux

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Marseille Bordeaux

Vluchten Marseille Bordeaux

Luchtvaartmaatschappijen Marseille Bordeaux

Chalair
Chalair
Air France
Air France
Twin Jet
Twin Jet
Zoek naar vluchten Marseille Bordeaux

Carpoolen Marseille Bordeaux

De duur van een carpool reis tussen Marseille en Bordeaux is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Marseille naar Bordeaux zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Marseille naar Bordeaux, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Marseille Bordeaux contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Marseille naar Bordeaux hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Marseille en Bordeaux, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Marseille Bordeaux

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Marseille Bordeaux
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd