Reizen van Marseille naar Brest

Plan uw reis van Marseille naar Brest in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Marseille naar Brest in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Brest
/
/
  • Krijg tarieven
2
Marseille
Rennes
Brest
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Marseille
Parijs
Brest
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Marseille
Nantes
Brest
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Brest

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand950 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Brest?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Marseille Brest trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Brest door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Marseille en Brest op een kaart evenals de route Marseille Brest en de verschillende verbindingspunten (Brest Station, Brest SNCF Bus Station, Brest-Guipavas Airport, Marseille-St-Charles Station, Marseille Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Brest

Alle vervoerswijzen Marseille Brest

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Brest (Bretagne, Frankrijk) met een afstand van 950 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Marseille> Brest is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Brest (Brest-Guipavas Airport, IATA-code: BES) geëxploiteerd door Air France of Ryanair.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Marseille naar Brest te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Marseille-Rennes en Rennes-Brest zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TGV van SNCF naar Rennes vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Rennes zal zijn op Rennes Station (1.1 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Rennes, waar de trein TGV of TER geëxploiteerd door de SNCF naar Brest vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Brest te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Parijs en Parijs-Brest.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Brest (Bretagne Frankrijk) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Nantes-Brest kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Brest?

Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Quai de Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Brest City, waar de bus je afzet bij het busstation van Brest SNCF op ongeveer 0.5 km van het centrum.
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het busbedrijf OUIBUS voert de rotaties uit tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris-Bercy op ongeveer 2.9 km van het centrum. en van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Brest SNCF Bus Terminal (Bretagne Frankrijk)
Het Eurolines-netwerk bevat een buslijn tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Brest (aankomst op Brest-Guipavas BES Airport)
Ryanair zorgt voor een rotatie van Marseille Provence MRS Airport (gelegen op 21 km van Marseille Center, Frankrijk) naar Brest (op weg naar Brest-Guipavas BES Airport)
Volotea beheert de vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Rennes (aankomst op Rennes Bretagne RNS Airport)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt de lijnen Marseille-Rennes met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rennes Station (1.1 km vanuit het centrum) en van Rennes naar Brest met TGV-trein vanuit Rennes station naar station Brest (Bretagne Frankrijk)
OUIGO beheert de lijn Marseille-Parijs met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Nantes-Brest (256 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)