Aanbevolen route
Marseille
Rechtstreekse reis naar Brest met bus, vlucht, trein
Brest
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Reizen met de carpooling, trein, vlucht, bus naar Rennes
Rennes
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Brest
Brest
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de vlucht, bus, trein, carpooling naar Brest
Brest
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Marseille naar Brest?

Bent u van plan om van Marseille naar Brest te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Marseille naar Brest te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Marseille en Brest, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Marseille en Brest, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Marseille Brest reis te plannen.

Voor uw reis van Marseille naar Brest heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Marseille naar Brest

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Marseille naar Brest, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Marseille Brest per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Marseille Brest ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Marseille Brest

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Marseille en Brest, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Brest te komen.

Carpoolen Marseille Brest

Carpoolen tussen Marseille en Brest is perfect als u in goed gezelschap naar Brest wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Marseille of Brest kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Marseille naar Brest te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Marseille Brest

Stad van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Brest
Frankrijk
Bretagne
Afstand
950 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, vlucht en trein
Zoek naar tickets voor Marseille Brest
Zoeken naar accommodatie in Brest
Plan uw reis van Marseille naar Brest gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Marseille naar Brest gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Marseille en Brest vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Marseille en Brest met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Marseille en Brest

Voordelen en nadelen van carpoolen van Marseille naar Brest?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Marseille naar Brest.
Voordelig Carpoolen van Marseille naar Brest is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Marseille naar Brest.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Marseille naar Brest kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Marseille naar Brest?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Marseille en Brest zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Marseille naar Brest zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Brest (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Marseille en Brest kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Marseille naar Brest zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Brest om de afstand van 950 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Marseille naar Brest?
Snelheid Vliegen tussen Marseille en Brest is de snelste manier om de 950 km tussen Marseille en Brest af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Marseille naar Brest, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Marseille Brest hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Marseille naar Brest kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Marseille naar Brest?
Milieuvriendelijk De trein Marseille-Brest wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Marseille of Brest liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Marseille-Brest kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Marseille Brest kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Marseille? Waar kom ik aan in Brest?

Marseille vertrek busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart

Vertrekstations in Marseille

Marseille-St-Charles
Kaart

Vertrekluchthavens in Marseille

Marseille Provence
Kaart

Brest aankomst busstations

Brest SNCF
Kaart

Brest Aankomst Stations

Brest
Kaart

Brest aankomst luchthavens

Brest-Guipavas
Kaart
Zoek naar tickets voor Marseille Brest
Zoeken naar accommodatie in Brest

Bus Marseille Brest

De duur van de busreis tussen Marseille en Brest varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Brest rijden.

De meeste bussen tussen Marseille en Brest zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Marseille vanuit Brest varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Brest, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Marseille-Brest, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Marseille Brest

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Marseille Brest

Treinen Marseille Brest

De gemiddelde reistijd van Marseille naar Brest hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Brest zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Marseille naar Brest ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Marseille naar Brest kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Marseille naar Brest reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Marseille en Brest.

Treinmaatschappijen van Marseille naar Brest

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Marseille Brest

Vluchten Marseille Brest

Luchtvaartmaatschappijen Marseille Brest

Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Zoek naar vluchten Marseille Brest

Carpoolen Marseille Brest

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Marseille naar Brest zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Marseille naar Brest, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Marseille en Brest. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Marseille en Brest, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Marseille Brest

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Marseille Brest

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd