Reizen van Marseille naar Clermont-Ferrand

Plan uw reis van Marseille naar Clermont-Ferrand in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Marseille naar Clermont-Ferrand in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Marseille
Clermont-Ferrand
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Clermont-Ferrand

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand330 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Clermont-Ferrand?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Marseille Clermont-Ferrand trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Clermont-Ferrand door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Marseille en Clermont-Ferrand op een kaart evenals de route Marseille Clermont-Ferrand en de verschillende verbindingspunten (Clermont Ferrand Bus Station, Clermont-Ferrand Station, Clermont-La-Pardieu Station, Clermont Ferrand Avenue de la Libération Bus Station, Marseille-St-Charles Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Clermont-Ferrand

Alle vervoerswijzen Marseille Clermont-Ferrand

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Clermont-Ferrand (Auvergne, Frankrijk) met een afstand van 330 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Marseille-Clermont-Ferrand-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Clermont Ferrand Avenue de la Libération (0.7 km vanaf Clermont-Ferrand, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Clermont-Ferrand op tijd op het Aéroport Marseille Provence Hall 3 4-busstation (op de 21 km de Marseille) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Clermont-Ferrand.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Marseille naar Clermont-Ferrand te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Marseille-Nimes en Nimes-Clermont-Ferrand zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercités of TGV van SNCF naar Nimes vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Nimes zal zijn op Nîmes Station (0.5 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Nimes, waar de trein Intercités geëxploiteerd door de SNCF naar Clermont-Ferrand vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Marseille naar Clermont-Ferrand kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenMarseille-Lyon doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Lyon (Lyon Saint-Exupery International Airport, IATA-code: LYS) geëxploiteerd door Air France.

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Clermont-Ferrand?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Marseille-Lyon met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum)
SNCF bedient de lijnen van Marseille naar Nimes met Intercités-trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Nîmes (Languedoc-Roussillon Frankrijk) en Nimes-Clermont-Ferrand met Intercités-trein vanuit Nîmes Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Clermont-Ferrand Station (1.4 km vanuit het centrum)
OUIGO maakt de spoorverbinding van Marseille naar Lyon met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Frankrijk)
TGV Lyria biedt een regel Marseille-Lyon met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Clermont-Ferrand (331 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 Bus Terminal in Marseille en Clermont Ferrand Avenue de la Libération Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Lyon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lyon op ongeveer 2.1 km van het centrum. en van Lyon Bus Terminal in Lyon en Clermont Ferrand Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
Het busbedrijf FlixBus voert de rotaties uit tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Lyon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette op ongeveer 2.3 km van het centrum. en van Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette Bus Terminal in Lyon en Clermont Ferrand Avenue de la Libération Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Avignon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Avignon op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Eurolines biedt busdiensten van Marseille Bus Terminal in Marseille en Valence Bus Terminal (Rhône-Alpes Frankrijk) en tussen Valence City (met het busstation Valence in het centrum van 0.4 km) en Clermont-Ferrand City, waar de bus je afzet bij het busstation van Clermont Ferrand op ongeveer 1.5 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Lyon (aankomst op Lyon Saint-Exupery International LYS Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)