Reizen van Marseille naar Grenoble

Plan uw reis van Marseille naar Grenoble in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Marseille naar Grenoble in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Marseille
Grenoble
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Grenoble

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand213 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Marseille naar Grenoble ?

Grenoble is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Marseille naar Grenoble transportaanbiedingen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Grenoble van Marseille, u bespaart tijd en geld! Voer eenvoudig uw reisdatum in Grenoble en Vivanoda doet de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van SNCF, FlixBus, OUIBUS, Eurostar, OUIGO, Isilines, Blablacar of ALSA te bereiken Grenoble.

Alle vervoerswijzen Marseille Grenoble

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Grenoble (Rhône-Alpes, Frankrijk) met een afstand van 213 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Marseille-Grenoble-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Grenoble (1.3 km vanaf Grenoble, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Grenoble op tijd op het Marseille - Gare Saint Charles-busstation (op de 0.8 km de Marseille) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Grenoble.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Marseille naar Grenoble te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Marseille-Valence en Valence-Grenoble zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TGV Lyria of TGV van TGV Lyria of SNCF naar Valence vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Valence zal zijn op Valence-TGV Station (9.8 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Valence, waar de trein TER geëxploiteerd door de SNCF naar Grenoble vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Marseille naar Grenoble kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenMarseille-Lyon doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Lyon (Lyon Saint-Exupery International Airport, IATA-code: LYS) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)