Aanbevolen route
Marseille
Rechtstreekse reis naar Grenoble met trein, carpooling, bus
Grenoble
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Lyon
Lyon
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Grenoble
Grenoble
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Avignon
Avignon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Grenoble
Grenoble
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Marseille naar Grenoble?

Bent u van plan om van Marseille naar Grenoble te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Marseille naar Grenoble te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Marseille en Grenoble, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Marseille en Grenoble, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Marseille Grenoble reis te plannen.

Voor uw reis van Marseille naar Grenoble heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Marseille naar Grenoble

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Marseille naar Grenoble, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Marseille Grenoble per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Marseille Grenoble ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Marseille Grenoble

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Marseille en Grenoble, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Grenoble te komen.

Carpoolen Marseille Grenoble

Carpoolen tussen Marseille en Grenoble is perfect als u in goed gezelschap naar Grenoble wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Marseille of Grenoble kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Marseille naar Grenoble te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Marseille Grenoble

Stad van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Grenoble
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
213 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Marseille Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble
Plan uw reis van Marseille naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Marseille naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Marseille en Grenoble vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Marseille en Grenoble met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Marseille en Grenoble

Voordelen en nadelen van carpoolen van Marseille naar Grenoble?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Marseille naar Grenoble.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Marseille en Grenoble is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Marseille naar Grenoble.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Marseille Grenoble. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van vliegen van Marseille naar Grenoble?
Snelheid Vliegen tussen Marseille en Grenoble is de snelste manier om de 213 km tussen Marseille en Grenoble af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Marseille naar Grenoble, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Marseille naar Grenoble kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Marseille Grenoble hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Marseille naar Grenoble?
Prijzen Bustickets van Marseille naar Grenoble zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Grenoble (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Marseille en Grenoble zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Marseille en Grenoble kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Marseille naar Grenoble zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Grenoble om de afstand van 213 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Marseille naar Grenoble?
Milieuvriendelijk De trein Marseille-Grenoble wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Marseille en Grenoble bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Marseille-Grenoble kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Marseille Grenoble kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Marseille? Waar kom ik aan in Grenoble?

Marseille vertrek busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kaart

Vertrekstations in Marseille

Marseille-St-Charles
Kaart
Saint-Antoine
Kaart
L'Estaque
Kaart
Ste-Marthe-en-Provence
Kaart
Picon-Busserine.
Kaart
St-Joseph-Le-Castellas.
Kaart
Vitrolles-Aér-Marseille
Kaart

Vertrekluchthavens in Marseille

Marseille Provence
Kaart

Grenoble aankomst busstations

Grenoble
Kaart
Grenoble
Kaart
Grenoble (Condillac-Universités)
Kaart
Grenoble Résistance
Kaart

Grenoble Aankomst Stations

Grenoble
Kaart
Grenoble U.-Gières
Kaart
Zoek naar tickets voor Marseille Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble

Bus Marseille Grenoble

De frequentie van vertrekken naar Marseille vanuit Grenoble varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Grenoble, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Marseille-Grenoble varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Marseille naar Grenoble op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Marseille-Grenoble busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Marseille en Grenoble varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Grenoble rijden.

Busmaatschappijen Marseille Grenoble

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
CarsTreize
CarsTreize
Zoek naar buskaartjes Marseille Grenoble

Treinen Marseille Grenoble

Treintickets van Marseille naar Grenoble kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Marseille naar Grenoble hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Grenoble zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Marseille naar Grenoble reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Marseille en Grenoble.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Marseille naar Grenoble ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Marseille naar Grenoble

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Marseille Grenoble

Vluchten Marseille Grenoble

Luchtvaartmaatschappijen Marseille Grenoble

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Marseille Grenoble

Carpoolen Marseille Grenoble

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Marseille naar Grenoble zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Marseille naar Grenoble, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Marseille en Grenoble is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Marseille en Grenoble. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Marseille Grenoble

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Marseille Grenoble

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd