Reizen van Marseille naar Le Havre

Plan uw reis van Marseille naar Le Havre in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Marseille naar Le Havre in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Le Havre
/
/
 • Krijg tarieven
2
Marseille
Parijs
Le Havre
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Marseille
Avignon
Le Havre
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Marseille
Valence
Le Havre
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Marseille
Lyon
Le Havre
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Marseille Le Havre

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand798 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Le Havre?

We bieden 5 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Marseille Le Havre trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Le Havre door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Marseille en Le Havre op een kaart evenals de route Marseille Le Havre en de verschillende verbindingspunten (Le Havre Station, Le Havre Gare SNCF Bus Station, Marseille-St-Charles Station, Marseille Bus Station, Marseille - Gare Saint Charles Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Le Havre

Alle vervoerswijzen Marseille Le Havre

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Carpool van Marseille naar Le Havre

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Marseille-Le Havre met andere reizigers die dezelfde route zoeken. In plaats van alleen de auto uit te rijden Marseille naar Le Havre, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

trein Marseille naar Le Havre

Marseille Le Havre treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is SNCF.
SNCF Marseille Le Havre

Is er een directe trein op weg naar Le Havre van Marseille?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Marseille naar Le Havre met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Marseille-Le Havre treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations voor vertrek in Marseille

 • Marseille-St-Charles

Treinstations in Le Havre

 • Le Havre

Hogesnelheidstrein Marseille Le Havre

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Marseille en Le Havre met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Marseille naar Le Havre bus

Bus stopt binnen Marseille

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Marseille busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van ALSA, Eurolines, FlixBus, OUIBUS of Isilines en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim hebt gelegd.

 • Marseille - Gare Saint Charles
 • Marseille

Aankomst busstations in Le Havre

Zodra de coach stopt bij Le Havre, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Le Havre Gare SNCF

Goedkope vluchten vanaf Marseille naar Le Havre

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit voor de Marseille Le Havre reis?

De steden van Marseille en Le Havre zijn niet verbonden met een rechtstreekse vlucht, maar Air France is de luchtvaartmaatschappij waar u naartoe kunt reizen Le Havre.
Air France Marseille Le Havre

Luchthaven van vertrek over Marseille

 • MRS Marseille Provence

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Le Havre?

Busbedrijven
Isilines biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Le Havre City, waar de bus je afzet bij het busstation van Le Havre Gare SNCF op ongeveer 1.4 km van het centrum.
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Le Havre City, waar de bus je afzet bij het busstation van Le Havre Gare SNCF op ongeveer 1.4 km van het centrum.
Het busbedrijf FlixBus voert de rotaties uit van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Quai de Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Le Havre City, waar de bus je afzet bij het busstation van Le Havre Gare SNCF op ongeveer 1.4 km van het centrum.
Het Eurolines-netwerk bevat een buslijn van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Avignon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Avignon op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Le Havre met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Le Havre Station (1.3 km vanuit het centrum)
Eurostar beheert de lijn van Marseille naar Avignon met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Avignon-TGV (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
OUIGO maakt de spoorverbinding Marseille-Lyon met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-St-Exupéry-TGV Station (20 km vanuit het centrum)
TGV Lyria biedt een regel van Marseille naar Valence met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Valence-TGV (Rhône-Alpes Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Le Havre (800 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)