Marseille
Rechtstreekse reis naar Lyon met bus, trein, carpooling, vlucht
Lyon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Marseille naar Lyon?

Bent u van plan om van Marseille naar Lyon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Marseille naar Lyon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Marseille en Lyon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Marseille en Lyon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Marseille Lyon reis te plannen.

Voor uw reis van Marseille naar Lyon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Marseille naar Lyon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Marseille naar Lyon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Marseille Lyon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Marseille Lyon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Marseille Lyon

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Marseille en Lyon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Lyon te komen.

Carpoolen Marseille Lyon

Carpoolen tussen Marseille en Lyon is perfect als u in goed gezelschap naar Lyon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Marseille of Lyon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Marseille naar Lyon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Marseille Lyon

Stad van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Lyon
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
278 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein, carpooling en vlucht
Zoek naar tickets voor Marseille Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon
Plan uw reis van Marseille naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Marseille naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Marseille en Lyon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Marseille en Lyon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Marseille en Lyon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Marseille naar Lyon?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Marseille en Lyon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Marseille naar Lyon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Lyon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Marseille en Lyon zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Marseille en Lyon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Marseille naar Lyon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Lyon om de afstand van 278 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Marseille naar Lyon?
Snelheid Vliegen tussen Marseille en Lyon is de snelste manier om de 278 km tussen Marseille en Lyon af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Marseille naar Lyon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Lyon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Marseille vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Marseille naar Lyon kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Marseille Lyon hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Marseille naar Lyon?
Snelheid Treinen van Marseille naar Lyon zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Marseille of Lyon liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Marseille en Lyon bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Marseille-Lyon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Marseille Lyon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Marseille naar Lyon?
Voordelig Carpoolen van Marseille naar Lyon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Marseille en Lyon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Marseille naar Lyon is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Marseille naar Lyon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Marseille Lyon. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Marseille? Waar kom ik aan in Lyon?

Marseille vertrek busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Marseille Arenc - Rue Peyssonnel
Kaart
Marseille Port
Kaart

Vertrekstations in Marseille

Marseille-St-Charles
Kaart
Vitrolles-Aér-Marseille
Kaart

Vertrekluchthavens in Marseille

Marseille Provence
Kaart

Lyon aankomst busstations

Lyon
Kaart
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Kaart
Lyon Aéroport
Kaart
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Kaart

Lyon Aankomst Stations

Lyon-Part-Dieu
Kaart
Lyon-St-Exupéry-TGV
Kaart
Lyon-Perrache
Kaart
Lyon-Jean-Macé
Kaart
Lyon-Vaise
Kaart

Lyon aankomst luchthavens

Lyon Saint-Exupery International
Kaart
Zoek naar tickets voor Marseille Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon

3 tips om goedkoper te reizen tussen Marseille en Lyon

Heeft u besloten om van Marseille naar Lyon te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Marseille naar Lyon.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Marseille-Lyon zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Lyon tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Marseille naar Lyon. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Lyon te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 3. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Marseille naar Lyon. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Lyon vinden.

Bus Marseille Lyon

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Marseille-Lyon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Marseille naar Lyon op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Marseille vanuit Lyon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Lyon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Marseille-Lyon busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Marseille en Lyon zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bustickets Marseille-Lyon zijn vaak goedkoper als u ze vooraf koopt, vooral als u enkele weken van tevoren boekt. Sommige busmaatschappijen bieden echter ook last-minute aanbiedingen om de resterende plaatsen op te vullen.

Studenten, senioren en kinderen kunnen bij sommige busmaatschappijen korting krijgen op bustickets van Marseille naar Lyon. Wij raden u aan dit te controleren wanneer u uw ticket zoekt op Vivanoda, en vergeet niet uw leeftijd op te geven. U ziet dan de tarieven die gelden voor uw leeftijdsgroep.

Busmaatschappijen Marseille Lyon

Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Marseille Lyon

Treinen Marseille Lyon

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Marseille naar Lyon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Marseille en Lyon.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Marseille naar Lyon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Marseille en Lyon te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Marseille naar Lyon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Tickets voor het traject Marseille - Lyon kunt u afhalen op het station, thuis uitprinten of rechtstreeks met uw mobiele telefoon kopen. Het is ook mogelijk om tickets af te halen via een zelfbedieningskiosk op sommige stations.

Dat hangt vaak af van het tarief en de annuleringsvoorwaarden van de treinmaatschappij. Als uw treinticket van Marseille naar Lyon niet terugbetaalbaar is, zijn er misschien mogelijkheden om het te ruilen of te wijzigen tegen extra kosten.

Treinmaatschappijen van Marseille naar Lyon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Marseille Lyon

Vluchten Marseille Lyon

Luchtvaartmaatschappijen Marseille Lyon

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Marseille Lyon

Carpoolen Marseille Lyon

De duur van een carpool reis tussen Marseille en Lyon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Marseille naar Lyon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Marseille naar Lyon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Marseille Lyon contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Marseille naar Lyon hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Marseille en Lyon, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Marseille Lyon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Marseille Lyon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd