Reizen van Marseille naar Montpellier

Plan uw reis van Marseille naar Montpellier in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Marseille naar Montpellier in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Marseille
Montpellier
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Marseille Montpellier

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand126 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Montpellier?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Marseille Montpellier trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Montpellier door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Marseille en Montpellier op een kaart evenals de route Marseille Montpellier en de verschillende verbindingspunten (Montpellier-Saint-Roch Station, Montpellier Les Sabines Bus Station, Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France Bus Station, Marseille-St-Charles Station, Marseille Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Montpellier

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Montpellier?

Busbedrijven
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Montpellier Les Sabines Bus Terminal (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Montpellier City, waar de bus je afzet bij het busstation van Montpellier Les Sabines op ongeveer 3.1 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Montpellier Les Sabines Bus Terminal (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
Het CarsTreize-netwerk bevat een buslijn tussen Marseille City (met het busstation Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 in het centrum van 21 km) en Marignane City, waar de bus je afzet bij het busstation van Marignane, Parc Camoin op ongeveer 0.5 km van het centrum.
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Montpellier Les Sabines Bus Terminal (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Montpellier met Intercités-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Montpellier-Saint-Roch Station (0.4 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Nimes naar Montpellier met TGV Lyria-trein vanuit Nîmes station naar station Montpellier-Saint-Roch (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Montpellier (127 km)

Alle vervoerswijzen Marseille Montpellier

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Marseille naar Montpellier

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Marseille-Montpellier ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Montpellier!

Voordat u uw boekt Marseille-Montpellier rijden, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de bestuurder om alle details en voorwaarden van de reis in te stellen. U kunt online betalen, zodat u uw chauffeur geen geld hoeft te geven.

Marseille naar Montpellier bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Marseille en Montpellier.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Marseille en Montpellier?

De busroute Marseille Montpellier wordt zonder wijzigingen geëxploiteerd door de busmaatschappijen Isilines, FlixBus, OUIBUS en ALSA.

Isilines Marseille MontpellierFlixBus Marseille MontpellierOUIBUS Marseille MontpellierALSA Marseille Montpellier

Bus stopt binnen Marseille

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Marseille minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Montpellier'moet worden vermeld. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van ALSA, OUIBUS, FlixBus of Isilines, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Marseille - Gare Saint Charles
 • Marseille
 • Aéroport Marseille Provence Hall 3 4

Bus stopt bij aankomst in Montpellier

Zodra de coach stopt bij Montpellier, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Montpellier Les Sabines

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Marseille en Montpellier en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Montpellier.

 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 126 km van de reis.
 • Dit zijn professionele chauffeurs waar je naartoe zult rijden Montpellier veilig en vol vertrouwen.
 • U zult reizen van Marseille naar Montpellierin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.

trein Marseille naar Montpellier

Is er een directe trein voor de Marseille-Montpellier road?

Inderdaad, de steden van Montpellier en Marseille zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Marseille-Montpellier treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Marseille Montpellier treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is SNCF.
SNCF Marseille Montpellier

Hogesnelheidstrein Marseille Montpellier

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Marseille naar Montpellier met de trein.

Regionale trein Marseille Montpellier

Intercitytrein Marseille Montpellier

Het treinstation tussen Marseille en Montpellier worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Treinstations van Marseille

 • Marseille-St-Charles

Treinstations in Montpellier

 • Montpellier-Saint-Roch

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)