Reizen van Marseille naar Nice

Plan uw reis van Marseille naar Nice in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Marseille naar Nice in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Marseille
Nice
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Nice

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand159 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Nice?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Marseille Nice trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Nice door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Marseille en Nice op een kaart evenals de route Marseille Nice en de verschillende verbindingspunten (Nice-Ville Station, Nice Centre Bus Station, Nice Aéroport Terminal 2 Bus Station, Nice Bus Station, Nice - Terminal 1 Aéroport Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Nice

Alle vervoerswijzen Marseille Nice

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Nice (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) met een afstand van 159 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Marseille-Nice-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Nice Centre (1.7 km vanaf Nice, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Nice op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.
De Marseille Nice-trein is direct.
De treinen Intercités, TGV, TGV Lyria of Thello van SNCF, TGV Lyria of Thello naar Nice vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Nice zal zijn op Nice-Ville Station (0.4 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Nice.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)