Reizen van Marseille naar Nimes

Plan uw reis van Marseille naar Nimes in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Marseille naar Nimes in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Marseille
Nimes
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Nimes

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand102 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Nimes?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Marseille Nimes trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Nimes door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Marseille en Nimes op een kaart evenals de route Marseille Nimes en de verschillende verbindingspunten (Nîmes Station, Parking Relais Nîmes Parnasse Bus Station, Nimes Bus Station, Marseille-St-Charles Station, L'Estaque Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Nimes

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Nimes?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Marseille Bus Terminal in Marseille en Parking Relais Nîmes Parnasse Bus Terminal (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Nimes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Nimes op ongeveer 0.5 km van het centrum.
De CarsTreize-busmaatschappij draait van Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 Bus Terminal in Marseille en Aix en Provence Bus Terminal (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Nimes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Parking Relais Nîmes Parnasse op ongeveer 1.9 km van het centrum.
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Avignon Bus Terminal (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Nimes met Intercités-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Nîmes Station (0.5 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Marseille naar Avignon met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Avignon-TGV (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
Eurostar maakt de spoorverbinding Marseille-Avignon met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Avignon-TGV Station (3.4 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Nimes (102 km)

Alle vervoerswijzen Marseille Nimes

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Nimes (Languedoc-Roussillon, Frankrijk) met een afstand van 102 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Marseille-Nimes-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Parking Relais Nîmes Parnasse (1.9 km vanaf Nimes, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Nimes op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.
De Marseille Nimes-trein is direct.
De treinen Intercités of TGV van SNCF naar Nimes vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Nimes zal zijn op Nîmes Station (0.5 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Nimes.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)