Reizen van Marseille naar Perpignan

Plan uw reis van Marseille naar Perpignan in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Marseille naar Perpignan in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Marseille
Perpignan
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Marseille Perpignan

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand213 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Marseille naar Perpignan ?

Je plant een reis vanaf Marseille naar Perpignan en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Marseille Perpignan? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Perpignan. Voer eenvoudig uw reisdatum in Perpignan en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Marseille - Perpignan aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Marseille, reist u met OUIBUS, Eurolines, FlixBus, SNCF, TGV Lyria, ALSA, Isilines of Blablacar door bussen, carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Marseille Perpignan

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Marseille naar Perpignan bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Marseille naar Perpignan, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Wat zijn de busbedrijven die de Marseille Perpignan ?

De busroute Marseille Perpignan wordt zonder wijzigingen geëxploiteerd door de busmaatschappijen Eurolines en OUIBUS.

Eurolines Marseille PerpignanOUIBUS Marseille Perpignan

Met de bus vanuit Marseille naar Perpignan is misschien niet zo duidelijk voor u. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Perpignan.

 • U zult reizen van Marseille naar Perpignanin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 213 km van de reis.
 • Het wagenpark van Eurolines of OUIBUS-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deMarseille Perpignan de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.

Vertrek busstations in Marseille

U moet bij uw aankomen Marseille stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. In het algemeen is de bestemming 'Perpignan'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van OUIBUS of Eurolines, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Marseille
 • Marseille - Gare Saint Charles
 • Aéroport Marseille Provence Hall 3 4

Aankomst busstations in Perpignan

Wanneer je aankomt Perpignan, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Perpignan

trein Marseille naar Perpignan

Marseille Perpignan spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: SNCF.
SNCF Marseille Perpignan

Hogesnelheidstrein Marseille Perpignan

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Marseille en Perpignan. Ze werken vaak op speciale tracks.

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Marseille naar Perpignan?

Inderdaad, de steden van Perpignan en Marseille zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Marseille-Perpignan treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations van Marseille

 • Marseille-St-Charles

Aankomst treinstations in Perpignan

 • Perpignan

Carpool van Marseille naar Perpignan

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Je hebt dus meer kansen om te vinden Marseille-Perpignan rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Perpignan!

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Marseille-Perpignan autoritten met anderen. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)