Reizen van Marseille naar Rouen

Plan uw reis van Marseille naar Rouen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Marseille naar Rouen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Rouen
/
/
  • Krijg tarieven
2
Marseille
Parijs
Rouen
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Marseille
Avignon
Rouen
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Marseille
Valence
Rouen
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Rouen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand758 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Rouen?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Marseille Rouen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Rouen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Marseille en Rouen op een kaart evenals de route Marseille Rouen en de verschillende verbindingspunten (Rouen-Rive-Droite Station, Rouen Bus Station, Rouen Bus Station, Marseille-St-Charles Station, Marseille Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rouen

Alle vervoerswijzen Marseille Rouen

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Rouen (Normandie, Frankrijk) met een afstand van 758 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Marseille Rouen-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Rouen vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Rouen zal zijn op Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Rouen.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Rouen te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Parijs en Parijs-Rouen.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Rouen (Normandie Frankrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Marseille naar Rouen kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenMarseille-Parijs doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France.

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Rouen?

Busbedrijven
Eurolines biedt busdiensten van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Isilines is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Het busbedrijf FlixBus voert de rotaties uit van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Quai de Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Het OUIBUS-netwerk omvat buslijnen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Avignon Bus Terminal (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Rouen met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum)
Eurostar beheert de lijn van Marseille naar Avignon met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Avignon-TGV (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
TGV Lyria maakt de spoorverbinding Marseille-Valence met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Valence-TGV Station (9.8 km vanuit het centrum)
OUIGO biedt een regel van Marseille naar Parijs met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Marne-la-Vallée-Chessy (Île-de-France Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Rouen (759 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)