Reizen van Marseille naar Straatsburg

Plan uw reis van Marseille naar Straatsburg in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Marseille naar Straatsburg in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Straatsburg
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Marseille
Mulhouse
Straatsburg
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Straatsburg

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand615 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Straatsburg?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Marseille Straatsburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Straatsburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Marseille en Straatsburg op een kaart evenals de route Marseille Straatsburg en de verschillende verbindingspunten (Strasbourg Station, Strasbourg Bus Station, Strasbourg-Entzheim Airport, Marseille-St-Charles Station, Marseille Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Straatsburg

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Straatsburg?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Straatsburg met Intercités Lunéa-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Strasbourg Station (0.8 km vanuit het centrum)
SBB CFF FFS beheert de lijn van Mulhouse naar Straatsburg met InterCity (IC)-trein vanuit Mulhouse Ville station naar station Strasbourg (Elzas Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Mulhouse Bus Terminal in Mulhouse en Strasbourg Bus Terminal (Elzas Frankrijk)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Straatsburg City, waar de bus je afzet bij het busstation van Strasbourg op ongeveer 1.2 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Mulhouse Bus Terminal in Mulhouse en Strasbourg Bus Terminal (Elzas Frankrijk)
Het Isilines-netwerk bevat een buslijn tussen Mulhouse City (met het busstation Mulhouse in het centrum van 0.9 km) en Straatsburg City, waar de bus je afzet bij het busstation van Strasbourg op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Mulhouse (aankomst op EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg BSL Airport)
Twin Jet zorgt voor een rotatie van Marseille Provence MRS Airport (gelegen op 21 km van Marseille Center, Frankrijk) naar Mulhouse (op weg naar EuroAirport France MLH Airport)
Volotea beheert de vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Straatsburg (aankomst op Strasbourg-Entzheim SXB Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Straatsburg (617 km)

Alle vervoerswijzen Marseille Straatsburg

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Straatsburg (Elzas, Frankrijk) met een afstand van 615 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Marseille-Straatsburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Strasbourg (1.2 km vanaf Straatsburg, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Straatsburg op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.
De Marseille Straatsburg-trein is direct.
De treinen Intercités Lunéa of TGV van SNCF naar Straatsburg vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Straatsburg zal zijn op Strasbourg Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Straatsburg.
Directe vlucht Marseille> Straatsburg is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Straatsburg (Strasbourg-Entzheim Airport, IATA-code: SXB) geëxploiteerd door Volotea.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)