Reizen van Marseille naar Tours

Plan uw reis van Marseille naar Tours in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Marseille naar Tours in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Tours
/
/
  • Krijg tarieven
2
Marseille
Parijs
Tours
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Marseille
Lyon
Tours
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Tours

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand584 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Tours?

Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Marseille Bus Terminal in Marseille en Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette Bus Terminal (Rhône-Alpes Frankrijk) en tussen Lyon City (met het busstation Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette in het centrum van 2.3 km) en Tours City, waar de bus je afzet bij het busstation van Tours op ongeveer 1.3 km van het centrum.
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Tours Bus Terminal (Centre-Val de Loire Frankrijk)
Het busbedrijf Isilines voert de rotaties uit tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum. en van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Tours Bus Terminal (Centre-Val de Loire Frankrijk)
Het OUIBUS-netwerk omvat buslijnen tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris-Bercy op ongeveer 2.9 km van het centrum. en van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Tours Bus Terminal (Centre-Val de Loire Frankrijk)
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Tours (585 km)
Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Marseille-Lyon met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum)
SNCF bedient de lijnen van Marseille naar Lyon met TER-trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Lyon-Part-Dieu (Rhône-Alpes Frankrijk) en Lyon-Tours met Intercités-trein vanuit Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Tours Station (0.4 km vanuit het centrum)
OUIGO maakt de spoorverbinding van Marseille naar Lyon met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Frankrijk)
TGV Lyria biedt een regel Marseille-Lyon met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)

Alle vervoerswijzen Marseille Tours

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Tours (Centre-Val de Loire, Frankrijk) met een afstand van 584 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Tours.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Tours te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Parijs en Parijs-Tours.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Marseille - Gare Saint Charles-busstation (op de 0.8 km de Marseille) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Tours (Centre-Val de Loire Frankrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Marseille naar Tours te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Marseille-Lyon en Lyon-Tours zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TER, TGV Lyria of TGV van Eurostar, OUIGO, SNCF of TGV Lyria naar Lyon vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Lyon zal zijn op Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Lyon, waar de trein Intercités geëxploiteerd door de SNCF naar Tours vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Marseille naar Tours kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenMarseille-Parijs doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)