Reizen van Massy naar Bordeaux

Plan uw reis van Massy naar Bordeaux in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Massy naar Bordeaux in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Massy
Bordeaux
/
  • Krijg tarieven
2
Massy
Parijs
Bordeaux
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Massy
Angouleme
Bordeaux
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Massy Bordeaux

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand484 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Massy naar Bordeaux ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Massy naar Bordeaux? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer uw reisdata in Bordeaux dan doet Vivanoda de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Massy - Bordeaux aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Massy, reist u met SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines, Air France, OUIBUS, ALSA of FlixBus door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Welke vervoerders reizen tussen Massy en Bordeaux?

Spoorwegmaatschappijen
OUIGO biedt een regel Massy-Bordeaux met -trein vanuit Massy TGV Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bordeaux-St-Jean Station (2 km vanuit het centrum)
SNCF beheert de lijn van Massy naar Bordeaux met TGV-trein vanuit Massy TGV station naar station Bordeaux-St-Jean (Aquitaine Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Angoulême SNCF Bus Terminal in Angouleme en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Bordeaux City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bordeaux op ongeveer 2.4 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn tussen Angouleme City (met het busstation Angoulême SNCF in het centrum van 0.8 km) en Bordeaux City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bordeaux op ongeveer 2.4 km van het centrum.
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Angoulême SNCF Bus Terminal in Angouleme en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Massy-Bordeaux (485 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Bordeaux (aankomst op Bordeaux-Mérignac BOD Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)