Reizen van Massy naar Rouen

Plan uw reis van Massy naar Rouen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Massy naar Rouen in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Massy
Rouen
/
  • Krijg tarieven
2
Massy
Parijs
Rouen
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Massy Rouen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand117 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Massy naar Rouen?

Voor een reis van Massy (Île-de-France, Frankrijk) naar Rouen (Normandie, Frankrijk) met een afstand van 117 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Massy Rouen-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Rouen vertrekken vanaf het Massy TGV-treinstation in Massy. Aankomst in Rouen zal zijn op Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Massy-Rouen.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Massy Rouen te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (trein) die de reis zal voltooien Parijs-Rouen.
Je gaat aan boord van een bus naar Parijs. De bus brengt je naar het busstation Rouen (0.8 km vanaf Rouen, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rouen op tijd op het Paris Galliéni-busstation (op de 4.7 km de Parijs) verschijnt.

Welke vervoerders reizen tussen Massy en Rouen?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Massy-Rouen met TGV-trein vanuit Massy TGV Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Massy-Rouen (117 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole in het centrum van 23 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 1 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole Bus Terminal in Parijs en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
Het Isilines-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)