Aanbevolen route
Massy
Rechtstreekse reis naar Saint-Quentin met trein, carpooling
Saint-Quentin
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Massy
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, carpooling naar Saint-Quentin
Saint-Quentin
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Massy naar Saint-Quentin?

Bent u van plan om van Massy naar Saint-Quentin te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Massy naar Saint-Quentin te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Massy en Saint-Quentin, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (OUIGO, SNCF, Blablacar, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Massy en Saint-Quentin, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Massy Saint-Quentin reis te plannen.

Voor uw reis van Massy naar Saint-Quentin heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Massy naar Saint-Quentin

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Massy naar Saint-Quentin, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Massy Saint-Quentin per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Massy Saint-Quentin ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Massy Saint-Quentin

Carpoolen tussen Massy en Saint-Quentin is perfect als u in goed gezelschap naar Saint-Quentin wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Massy of Saint-Quentin kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Massy naar Saint-Quentin te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Massy Saint-Quentin

Stad van vertrek
Massy
Frankrijk
Île-de-France
Stad van bestemming
Saint-Quentin
Frankrijk
Picardië
Afstand
144 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Massy Saint-Quentin
Zoeken naar accommodatie in Saint-Quentin
Plan uw reis van Massy naar Saint-Quentin gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Massy naar Saint-Quentin gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Massy en Saint-Quentin vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals OUIGO, SNCF, Blablacar, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Massy en Saint-Quentin met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Massy en Saint-Quentin

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Massy naar Saint-Quentin?
Prijzen Bustickets van Massy naar Saint-Quentin zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Saint-Quentin (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Massy naar Saint-Quentin zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Saint-Quentin om de afstand van 144 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Massy naar Saint-Quentin?
Comfort Treinen tussen Massy en Saint-Quentin bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Massy Saint-Quentin kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Massy naar Saint-Quentin?
Flexibel Carpoolen van Massy naar Saint-Quentin is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Massy? Waar kom ik aan in Saint-Quentin?

Massy vertrek busstations

Massy
Kaart

Vertrekstations in Massy

Massy TGV
Kaart

Saint-Quentin Aankomst Stations

TGV-Haute-Picardie
Kaart
St Quentin
Kaart
Zoek naar tickets voor Massy Saint-Quentin
Zoeken naar accommodatie in Saint-Quentin

Bus Massy Saint-Quentin

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Massy-Saint-Quentin varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Massy naar Saint-Quentin op Vivanoda.

Bussen tussen Massy en Saint-Quentin bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Massy vanuit Saint-Quentin varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Saint-Quentin, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Massy Saint-Quentin

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Massy Saint-Quentin

Treinen Massy Saint-Quentin

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Massy naar Saint-Quentin reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Massy en Saint-Quentin.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Massy naar Saint-Quentin ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Massy naar Saint-Quentin hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Saint-Quentin zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Massy naar Saint-Quentin

OUIGO
OUIGO
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Massy Saint-Quentin

Carpoolen Massy Saint-Quentin

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Massy naar Saint-Quentin hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Massy naar Saint-Quentin zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Massy naar Saint-Quentin, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Massy en Saint-Quentin, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Massy Saint-Quentin

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Massy Saint-Quentin

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd