Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Aix-en-Provence met trein, bus, carpooling
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Marseille
Marseille
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Aix-en-Provence
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Aix-en-Provence?

Bent u van plan om van Nantes naar Aix-en-Provence te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Aix-en-Provence te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Aix-en-Provence, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Blablabus, FlixBus of ALSA) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Aix-en-Provence, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Aix-en-Provence reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Aix-en-Provence heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Aix-en-Provence

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Aix-en-Provence, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Aix-en-Provence per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Aix-en-Provence ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Aix-en-Provence

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Aix-en-Provence, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Aix-en-Provence te komen.

Carpoolen Nantes Aix-en-Provence

Carpoolen tussen Nantes en Aix-en-Provence is perfect als u in goed gezelschap naar Aix-en-Provence wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Aix-en-Provence kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Aix-en-Provence te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Aix-en-Provence

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Aix-en-Provence
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
684 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Aix-en-Provence
Zoeken naar accommodatie in Aix-en-Provence
Plan uw reis van Nantes naar Aix-en-Provence gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Aix-en-Provence gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Aix-en-Provence vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Blablabus, FlixBus of ALSA om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Aix-en-Provence met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Aix-en-Provence

Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Aix-en-Provence?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Aix-en-Provence is de snelste manier om de 684 km tussen Nantes en Aix-en-Provence af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Aix-en-Provence, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Aix-en-Provence hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Aix-en-Provence moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Aix-en-Provence?
Landschappen Treinen tussen Nantes en Aix-en-Provence bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Aix-en-Provence wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Nantes-Aix-en-Provence kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Aix-en-Provence kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Aix-en-Provence?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Aix-en-Provence zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Aix-en-Provence, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Nantes en Aix-en-Provence kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Aix-en-Provence zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Aix-en-Provence om de afstand van 684 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Aix-en-Provence?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Aix-en-Provence is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Aix-en-Provence is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Aix-en-Provence. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Aix-en-Provence?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Aix-en-Provence aankomst busstations

Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kaart
Aix en Provence
Kaart
Aix Gare TGV
Kaart
Aix Les Milles Parc Club Golf
Kaart
Aix Les Milles Charles Duchesne
Kaart

Aix-en-Provence Aankomst Stations

Aix-en-Provence-TGV
Kaart
Aix-en-Provence
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Aix-en-Provence
Zoeken naar accommodatie in Aix-en-Provence

Bus Nantes Aix-en-Provence

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Aix-en-Provence varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Aix-en-Provence, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Aix-en-Provence varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Aix-en-Provence rijden.

De meeste bussen tussen Nantes en Aix-en-Provence zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Aix-en-Provence, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Nantes Aix-en-Provence

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
CarsTreize
CarsTreize
Zoek naar buskaartjes Nantes Aix-en-Provence

Treinen Nantes Aix-en-Provence

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Aix-en-Provence ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Aix-en-Provence hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Aix-en-Provence zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Aix-en-Provence te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Aix-en-Provence reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Aix-en-Provence.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Aix-en-Provence

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Nantes Aix-en-Provence

Vluchten Nantes Aix-en-Provence

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Aix-en-Provence

Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Nantes Aix-en-Provence

Carpoolen Nantes Aix-en-Provence

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Aix-en-Provence. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Aix-en-Provence zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Aix-en-Provence, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Aix-en-Provence is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Aix-en-Provence contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Nantes Aix-en-Provence

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Aix-en-Provence

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd