Nantes
Rechtstreekse reis naar Amiens met bus, trein, carpooling
Amiens
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Amiens?

Bent u van plan om van Nantes naar Amiens te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Amiens te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Amiens, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Amiens, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Amiens reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Amiens heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Amiens

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Amiens, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Amiens per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Amiens ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Amiens

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Amiens, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Amiens te komen.

Carpoolen Nantes Amiens

Carpoolen tussen Nantes en Amiens is perfect als u in goed gezelschap naar Amiens wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Amiens kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Amiens te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Amiens

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Amiens
Frankrijk
Picardië
Afstand
411 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Amiens
Zoeken naar accommodatie in Amiens
Plan uw reis van Nantes naar Amiens gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Amiens gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Amiens vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Amiens met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Amiens

Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Amiens?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Amiens.
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Amiens is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Amiens.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Amiens?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Amiens wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Nantes naar Amiens zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Amiens kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Amiens kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Amiens?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Amiens, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Amiens zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Amiens (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Nantes naar Amiens zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Amiens om de afstand van 411 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Amiens kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Amiens?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Amiens, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Amiens is de snelste manier om de 411 km tussen Nantes en Amiens af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Amiens moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Amiens kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Amiens?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Amiens aankomst busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Amiens Aankomst Stations

Amiens
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Amiens
Zoeken naar accommodatie in Amiens

Bus Nantes Amiens

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Amiens varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Amiens op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Amiens varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Amiens rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Nantes-Amiens. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Bussen tussen Nantes en Amiens bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Nantes Amiens

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Picardie Bus
Picardie Bus
Zoek naar buskaartjes Nantes Amiens

Treinen Nantes Amiens

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Amiens. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Amiens hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Amiens zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Nantes en Amiens zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Amiens ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Amiens

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Nantes Amiens

Vluchten Nantes Amiens

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Amiens

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Nantes Amiens

Carpoolen Nantes Amiens

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Amiens zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Amiens, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Amiens. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Amiens, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Nantes Amiens

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Amiens

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd