Nantes
Rechtstreekse reis naar Angers met bus, carpooling, trein
Angers
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Angers?

Bent u van plan om van Nantes naar Angers te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Angers te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Angers, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablacar, FlixBus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Angers, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Angers reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Angers heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Angers

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Angers, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Angers per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Angers ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Nantes Angers

Carpoolen tussen Nantes en Angers is perfect als u in goed gezelschap naar Angers wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Angers kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Angers te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Angers

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Angers
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
81 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Nantes Angers
Zoeken naar accommodatie in Angers
Plan uw reis van Nantes naar Angers gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Angers gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Angers vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablacar, FlixBus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Angers met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Angers

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Angers?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Angers wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Nantes naar Angers zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Angers kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Angers kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Angers?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Angers, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Angers zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Angers (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Nantes naar Angers zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Angers om de afstand van 81 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Angers kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Angers?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Angers is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Angers is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Angers kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Angers?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Angers aankomst busstations

Angers
Kaart

Angers Aankomst Stations

Angers-St-Laud
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Angers
Zoeken naar accommodatie in Angers

Bus Nantes Angers

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Angers varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Angers, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Angers varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Angers rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Angers busticket extra kosten met zich mee.

Bussen tussen Nantes en Angers bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Nantes Angers

FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Nantes Angers

Treinen Nantes Angers

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Angers ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Angers hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Angers zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Angers reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Angers reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Angers.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Angers

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Angers

Carpoolen Nantes Angers

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Angers hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Angers zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Angers, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Angers is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Angers contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Nantes Angers

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Angers
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd