Aanbevolen route
Nantes
Reizen met de trein, vlucht, bus, carpooling naar Lyon
Lyon
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Annecy
Annecy
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Rechtstreekse reis naar Annecy met trein, carpooling, bus
Annecy
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Annecy?

Bent u van plan om van Nantes naar Annecy te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Annecy te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Annecy, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablabus, Isilines, FlixBus of Easyjet) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Annecy, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Annecy reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Annecy heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Annecy

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Annecy, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Annecy per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Annecy ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Annecy

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Annecy, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Annecy te komen.

Carpoolen Nantes Annecy

Carpoolen tussen Nantes en Annecy is perfect als u in goed gezelschap naar Annecy wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Annecy kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Annecy te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Annecy

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Annecy
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
605 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Nantes Annecy
Zoeken naar accommodatie in Annecy
Plan uw reis van Nantes naar Annecy gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Annecy gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Annecy vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablabus, Isilines, FlixBus of Easyjet om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Annecy met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Annecy

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Annecy?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Annecy, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Annecy zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Annecy (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Annecy kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Annecy zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Annecy om de afstand van 605 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Annecy?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Annecy is de snelste manier om de 605 km tussen Nantes en Annecy af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Annecy, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Annecy moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Annecy kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Annecy?
Snelheid Treinen van Nantes naar Annecy zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Nantes en Annecy bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Nantes-Annecy kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Annecy kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Annecy?
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Annecy is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Annecy is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Annecy kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Annecy. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Annecy?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Annecy aankomst busstations

Annecy
Kaart
Annecy
Kaart

Annecy Aankomst Stations

Annecy
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Annecy
Zoeken naar accommodatie in Annecy

Bus Nantes Annecy

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Annecy busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Nantes en Annecy varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Annecy rijden.

Bussen tussen Nantes en Annecy bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Annecy varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Annecy, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Annecy

Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Altibus
Altibus
Zoek naar buskaartjes Nantes Annecy

Treinen Nantes Annecy

Treintickets van Nantes naar Annecy kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Annecy hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Annecy zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Annecy reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Annecy reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Annecy.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Annecy

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Annecy

Vluchten Nantes Annecy

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Annecy

Easyjet
Easyjet
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Annecy

Carpoolen Nantes Annecy

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Annecy is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Annecy zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Annecy, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Annecy contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Nantes Annecy

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Annecy

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd