Nantes
Rechtstreekse reis naar Brest met bus, trein, carpooling
Brest
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Brest?

Bent u van plan om van Nantes naar Brest te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Brest te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Brest, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablacar, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Brest, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Brest reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Brest heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Brest

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Brest, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Brest per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Brest ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Nantes Brest

Carpoolen tussen Nantes en Brest is perfect als u in goed gezelschap naar Brest wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Brest kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Brest te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Brest

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Brest
Frankrijk
Bretagne
Afstand
255 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Brest
Zoeken naar accommodatie in Brest
Plan uw reis van Nantes naar Brest gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Brest gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Brest vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablacar, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Brest met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Brest

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Brest?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Brest wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Nantes naar Brest zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Brest kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Brest kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Brest?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Brest is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Brest is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Brest kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Brest?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Brest, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Brest zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Nantes naar Brest zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Brest om de afstand van 255 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Brest kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Brest?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Brest aankomst busstations

Brest SNCF
Kaart

Brest Aankomst Stations

Brest
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Brest
Zoeken naar accommodatie in Brest

Bus Nantes Brest

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Brest varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Brest, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Brest varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Brest rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Brest varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Brest op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Brest, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Nantes Brest

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Nantes Brest

Treinen Nantes Brest

Treintickets van Nantes naar Brest kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Brest hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Brest zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Brest. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Brest reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Brest

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Brest

Carpoolen Nantes Brest

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Brest. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Brest zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Brest, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Brest, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Brest contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Nantes Brest

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Brest

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd