Nantes
Rechtstreekse reis naar Clermont-Ferrand met bus, carpooling, trein
Clermont-Ferrand
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Clermont-Ferrand?

Bent u van plan om van Nantes naar Clermont-Ferrand te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Clermont-Ferrand te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Clermont-Ferrand, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablabus, Isilines, FlixBus of Easyjet) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Clermont-Ferrand, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Clermont-Ferrand reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Clermont-Ferrand heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Clermont-Ferrand

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Clermont-Ferrand, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Clermont-Ferrand per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Clermont-Ferrand ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Clermont-Ferrand

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Clermont-Ferrand, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Clermont-Ferrand te komen.

Carpoolen Nantes Clermont-Ferrand

Carpoolen tussen Nantes en Clermont-Ferrand is perfect als u in goed gezelschap naar Clermont-Ferrand wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Clermont-Ferrand kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Clermont-Ferrand te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Clermont-Ferrand

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Clermont-Ferrand
Frankrijk
Auvergne
Afstand
389 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Nantes Clermont-Ferrand
Zoeken naar accommodatie in Clermont-Ferrand
Plan uw reis van Nantes naar Clermont-Ferrand gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Clermont-Ferrand gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Clermont-Ferrand vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablabus, Isilines, FlixBus of Easyjet om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Clermont-Ferrand met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Clermont-Ferrand

Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Clermont-Ferrand?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Clermont-Ferrand.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Clermont-Ferrand is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Clermont-Ferrand.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Clermont-Ferrand. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Clermont-Ferrand?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Clermont-Ferrand, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Clermont-Ferrand is de snelste manier om de 389 km tussen Nantes en Clermont-Ferrand af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Clermont-Ferrand moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Clermont-Ferrand kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Clermont-Ferrand?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Clermont-Ferrand, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Clermont-Ferrand zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Clermont-Ferrand (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Nantes naar Clermont-Ferrand zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Clermont-Ferrand om de afstand van 389 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Clermont-Ferrand kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Clermont-Ferrand?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Clermont-Ferrand wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Nantes naar Clermont-Ferrand zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Clermont-Ferrand kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Clermont-Ferrand kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Clermont-Ferrand?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Clermont-Ferrand aankomst busstations

Clermont Ferrand
Kaart
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Kaart
Clermont-Ferrand La Pardieu
Kaart

Clermont-Ferrand Aankomst Stations

Clermont-Ferrand
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Clermont-Ferrand
Zoeken naar accommodatie in Clermont-Ferrand

Bus Nantes Clermont-Ferrand

De meeste bussen tussen Nantes en Clermont-Ferrand zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Nantes en Clermont-Ferrand varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Clermont-Ferrand rijden.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Clermont-Ferrand varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Clermont-Ferrand, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Nantes en Clermont-Ferrand bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Nantes Clermont-Ferrand

Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Nantes Clermont-Ferrand

Treinen Nantes Clermont-Ferrand

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Clermont-Ferrand reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Clermont-Ferrand.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Clermont-Ferrand hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Clermont-Ferrand zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Clermont-Ferrand reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Clermont-Ferrand ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Clermont-Ferrand

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Clermont-Ferrand

Vluchten Nantes Clermont-Ferrand

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Clermont-Ferrand

Easyjet
Easyjet
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Clermont-Ferrand

Carpoolen Nantes Clermont-Ferrand

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Clermont-Ferrand zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Clermont-Ferrand, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Clermont-Ferrand hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Clermont-Ferrand contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Nantes Clermont-Ferrand

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Clermont-Ferrand
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd