Aanbevolen route
Nantes
Reizen met de vlucht, carpooling, bus, trein naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de bus, carpooling, trein, vlucht naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Dijon
Dijon
Prijzen zoeken
Nantes
Rechtstreekse reis naar Dijon met bus, trein, carpooling
Dijon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Dijon?

Bent u van plan om van Nantes naar Dijon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Dijon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Dijon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, TGV Lyria, Isilines of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Dijon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Dijon reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Dijon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Dijon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Dijon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Dijon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Dijon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Dijon

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Dijon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Dijon te komen.

Carpoolen Nantes Dijon

Carpoolen tussen Nantes en Dijon is perfect als u in goed gezelschap naar Dijon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Dijon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Dijon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Dijon

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Dijon
Frankrijk
Bourgondië
Afstand
498 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Nantes Dijon
Zoeken naar accommodatie in Dijon
Plan uw reis van Nantes naar Dijon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Dijon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Dijon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, TGV Lyria, Isilines of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Dijon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Dijon

Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Dijon?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Dijon.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Dijon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Dijon.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Dijon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Dijon?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Dijon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Dijon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Dijon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Dijon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Dijon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dijon om de afstand van 498 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Dijon?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Dijon wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Dijon liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Nantes-Dijon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Dijon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Dijon?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Dijon is de snelste manier om de 498 km tussen Nantes en Dijon af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Dijon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Dijon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Dijon kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Dijon?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Dijon aankomst busstations

Dijon
Kaart

Dijon Aankomst Stations

Dijon-Ville
Kaart
Dijon-Porte-Neuve
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Dijon
Zoeken naar accommodatie in Dijon

Bus Nantes Dijon

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Dijon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Dijon op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Dijon varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Dijon rijden.

Bussen tussen Nantes en Dijon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Nantes en Dijon zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Nantes Dijon

Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Nantes Dijon

Treinen Nantes Dijon

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Dijon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Dijon.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Dijon hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Dijon zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Dijon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Dijon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Dijon

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Nantes Dijon

Vluchten Nantes Dijon

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Dijon

Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Dijon

Carpoolen Nantes Dijon

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Dijon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Dijon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Dijon, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Dijon. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Nantes Dijon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Dijon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd