Aanbevolen route
Nantes
Reizen met de bus, carpooling, vlucht, trein naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Grenoble
Grenoble
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Rechtstreekse reis naar Grenoble met trein, bus, carpooling
Grenoble
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Grenoble?

Bent u van plan om van Nantes naar Grenoble te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Grenoble te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Grenoble, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, FlixBus, Blablabus of Easyjet) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Grenoble, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Grenoble reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Grenoble heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Grenoble

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Grenoble, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Grenoble per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Grenoble ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Grenoble

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Grenoble, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Grenoble te komen.

Carpoolen Nantes Grenoble

Carpoolen tussen Nantes en Grenoble is perfect als u in goed gezelschap naar Grenoble wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Grenoble kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Grenoble te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Grenoble

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Grenoble
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
604 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble
Plan uw reis van Nantes naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Grenoble vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, FlixBus, Blablabus of Easyjet om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Grenoble met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Grenoble

Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Grenoble?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Grenoble is de snelste manier om de 604 km tussen Nantes en Grenoble af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Grenoble, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Grenoble moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Grenoble hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Grenoble?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Grenoble, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Grenoble zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Nantes en Grenoble kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Grenoble zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Grenoble om de afstand van 604 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Grenoble?
Snelheid Treinen van Nantes naar Grenoble zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Grenoble liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Nantes-Grenoble kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Grenoble kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Grenoble?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Grenoble is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Grenoble is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Grenoble. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Grenoble kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Grenoble?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Grenoble aankomst busstations

Grenoble
Kaart
Grenoble
Kaart
Grenoble (Condillac-Universités)
Kaart
Grenoble Résistance
Kaart

Grenoble Aankomst Stations

Grenoble
Kaart
Grenoble U.-Gières
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble

Bus Nantes Grenoble

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Grenoble varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Grenoble op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Grenoble varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Grenoble rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Grenoble, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Nantes en Grenoble zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Nantes Grenoble

Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Nantes Grenoble

Treinen Nantes Grenoble

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Grenoble reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Grenoble.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Grenoble hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Grenoble zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Grenoble ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Grenoble. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Grenoble

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Grenoble

Vluchten Nantes Grenoble

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Grenoble

Easyjet
Easyjet
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Grenoble

Carpoolen Nantes Grenoble

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Grenoble zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Grenoble, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Grenoble contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Grenoble is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Grenoble, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Nantes Grenoble

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Grenoble

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd