Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Le Havre met bus, trein, carpooling
Le Havre
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de vlucht, carpooling, bus, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Le Havre
Le Havre
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de trein, carpooling naar Massy
Massy
Reizen met de trein, carpooling naar Le Havre
Le Havre
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Le Havre?

Bent u van plan om van Nantes naar Le Havre te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Le Havre te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Le Havre, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (OUIGO, SNCF, Eurolines, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Le Havre, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Le Havre reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Le Havre heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Le Havre

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Le Havre, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Le Havre per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Le Havre ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Le Havre

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Le Havre, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Le Havre te komen.

Carpoolen Nantes Le Havre

Carpoolen tussen Nantes en Le Havre is perfect als u in goed gezelschap naar Le Havre wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Le Havre kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Le Havre te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Le Havre

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Le Havre
Frankrijk
Normandië
Afstand
281 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Nantes Le Havre
Zoeken naar accommodatie in Le Havre
Plan uw reis van Nantes naar Le Havre gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Le Havre gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Le Havre vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals OUIGO, SNCF, Eurolines, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Le Havre met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Le Havre

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Le Havre?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Le Havre, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Le Havre zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Le Havre (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Le Havre kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Le Havre zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Le Havre om de afstand van 281 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Le Havre?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Le Havre wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Nantes naar Le Havre zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Nantes-Le Havre kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Le Havre kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Le Havre?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Le Havre is de snelste manier om de 281 km tussen Nantes en Le Havre af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Le Havre, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Le Havre moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Le Havre kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Le Havre?
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Le Havre is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Le Havre is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Le Havre kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Le Havre?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Le Havre aankomst busstations

Le Havre Gare SNCF
Kaart

Le Havre Aankomst Stations

Le Havre
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Le Havre
Zoeken naar accommodatie in Le Havre

Bus Nantes Le Havre

De meeste bussen tussen Nantes en Le Havre zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Nantes en Le Havre varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Le Havre rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Le Havre varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Le Havre op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Le Havre varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Le Havre, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Le Havre

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Nantes Le Havre

Treinen Nantes Le Havre

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Le Havre reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Le Havre.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Le Havre hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Le Havre zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Nantes en Le Havre zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Le Havre ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Le Havre

OUIGO
OUIGO
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Le Havre

Vluchten Nantes Le Havre

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Le Havre

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Nantes Le Havre

Carpoolen Nantes Le Havre

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Le Havre is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Le Havre zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Le Havre, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Le Havre, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Le Havre. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Nantes Le Havre

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Le Havre
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd