Nantes
Rechtstreekse reis naar Le Mans met trein, bus, carpooling
Le Mans
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Le Mans?

Bent u van plan om van Nantes naar Le Mans te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Le Mans te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Le Mans, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Le Mans, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Le Mans reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Le Mans heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Le Mans

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Le Mans, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Le Mans per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Le Mans ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Nantes Le Mans

Carpoolen tussen Nantes en Le Mans is perfect als u in goed gezelschap naar Le Mans wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Le Mans kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Le Mans te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Le Mans

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Le Mans
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
158 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Le Mans
Zoeken naar accommodatie in Le Mans
Plan uw reis van Nantes naar Le Mans gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Le Mans gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Le Mans vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Le Mans met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Le Mans

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Le Mans?
Snelheid Treinen van Nantes naar Le Mans zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Le Mans wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Le Mans kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Le Mans kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Le Mans?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Le Mans, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Le Mans zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Le Mans (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Nantes naar Le Mans zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Le Mans om de afstand van 158 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Le Mans kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Le Mans?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Le Mans is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Le Mans.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Le Mans. Ze zijn niet altijd op tijd.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Le Mans.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Le Mans?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Le Mans aankomst busstations

Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial
Kaart

Le Mans Aankomst Stations

Le Mans
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Le Mans
Zoeken naar accommodatie in Le Mans

Bus Nantes Le Mans

Bussen tussen Nantes en Le Mans bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Nantes en Le Mans varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Le Mans rijden.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Le Mans varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Le Mans, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Le Mans busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Nantes Le Mans

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Nantes Le Mans

Treinen Nantes Le Mans

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Le Mans ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Le Mans hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Le Mans zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Le Mans reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Le Mans reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Le Mans.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Le Mans

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Nantes Le Mans

Carpoolen Nantes Le Mans

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Le Mans. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Le Mans zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Le Mans, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Le Mans hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Nantes Le Mans

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Le Mans

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd