Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Lyon met vlucht, trein, bus, carpooling
Lyon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de vlucht, carpooling, trein, bus naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, vlucht, carpooling naar Lyon
Lyon
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de bus, carpooling naar Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Lyon
Lyon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Lyon?

Bent u van plan om van Nantes naar Lyon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Lyon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Lyon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, FlixBus of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Lyon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Lyon reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Lyon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Lyon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Lyon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Lyon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Lyon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Lyon

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Lyon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Lyon te komen.

Carpoolen Nantes Lyon

Carpoolen tussen Nantes en Lyon is perfect als u in goed gezelschap naar Lyon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Lyon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Lyon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Lyon

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Lyon
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
515 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon
Plan uw reis van Nantes naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Lyon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, FlixBus of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Lyon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Lyon

Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Lyon?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Lyon is de snelste manier om de 515 km tussen Nantes en Lyon af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Lyon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Lyon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Lyon kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Lyon hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Lyon?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Lyon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Lyon.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Lyon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Lyon. Ze zijn niet altijd op tijd.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Lyon.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Lyon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Lyon?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Lyon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Lyon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Lyon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Lyon zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Nantes en Lyon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Lyon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Lyon om de afstand van 515 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Lyon?
Snelheid Treinen van Nantes naar Lyon zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Lyon wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Nantes en Lyon bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Nantes-Lyon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Lyon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Lyon?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Lyon aankomst busstations

Lyon
Kaart
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Kaart
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Kaart
Lyon Aéroport
Kaart

Lyon Aankomst Stations

Lyon-Perrache
Kaart
Lyon-Part-Dieu
Kaart
Lyon-Jean-Macé
Kaart
Lyon-St-Exupéry-TGV
Kaart

Lyon aankomst luchthavens

Lyon Saint-Exupery International
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Lyon

Heeft u besloten om van Nantes naar Lyon te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Lyon.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Nantes naar Lyon. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Lyon vinden.
  • 2. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Nantes naar Lyon, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Lyon vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 3. Vermijd piekuren
    Tickets Nantes-Lyon zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Lyon tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.

Bus Nantes Lyon

Bussen tussen Nantes en Lyon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Nantes en Lyon varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Lyon rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Nantes-Lyon. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De meeste bussen tussen Nantes en Lyon zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Lyon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Lyon op Vivanoda.

De meeste busmaatschappijen staan toe dat passagiers eten of drinken in de bussen Nantes-Lyon, sommige bieden zelfs een snack service waar u een drankje of een broodje kunt kopen. Het is echter raadzaam om het specifieke beleid van elke maatschappij te controleren voordat u op reis gaat.

Busmaatschappijen Nantes Lyon

Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Nantes Lyon

Treinen Nantes Lyon

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Lyon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Lyon hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Lyon zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Lyon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Lyon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Lyon.

Treinen tussen Nantes en Lyon zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Catering aan boord van de treinen tussen Nantes en Lyon, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Lyon

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Nantes Lyon

Vluchten Nantes Lyon

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Lyon

Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Lyon

Carpoolen Nantes Lyon

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Lyon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Lyon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Lyon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Lyon, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Huisdieren zijn toegestaan in carpools tussen Nantes en Lyon, afhankelijk van de voorkeur van de chauffeur. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

Carpool platform Nantes Lyon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Lyon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd