Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Metz met bus, carpooling, trein, vlucht
Metz
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de bus, trein, vlucht, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Metz
Metz
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Angers
Angers
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Metz
Metz
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Metz?

Bent u van plan om van Nantes naar Metz te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Metz te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Metz, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, FlixBus, Blablabus of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Metz, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Metz reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Metz heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Metz

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Metz, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Metz per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Metz ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Metz

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Metz, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Metz te komen.

Carpoolen Nantes Metz

Carpoolen tussen Nantes en Metz is perfect als u in goed gezelschap naar Metz wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Metz kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Metz te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Metz

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Metz
Frankrijk
Lotharingen
Afstand
611 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling, trein en vlucht
Zoek naar tickets voor Nantes Metz
Zoeken naar accommodatie in Metz
Plan uw reis van Nantes naar Metz gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Metz gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Metz vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, FlixBus, Blablabus of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Metz met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Metz

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Metz?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Metz zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Metz, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Metz zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Metz (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Metz kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Metz zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Metz om de afstand van 611 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Metz?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Metz is de snelste manier om de 611 km tussen Nantes en Metz af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Metz, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Metz hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Metz moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Metz kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Metz?
Snelheid Treinen van Nantes naar Metz zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Metz liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Nantes en Metz bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Nantes-Metz kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Metz kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Metz?
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Metz is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Metz is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Metz is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Metz kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Metz. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Metz?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Metz aankomst busstations

Metz
Kaart

Metz Aankomst Stations

Lorraine-TGV
Kaart
Metz-Ville
Kaart

Metz aankomst luchthavens

Metz-Nancy-Lorraine
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Metz
Zoeken naar accommodatie in Metz

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Metz

Heeft u besloten om van Nantes naar Metz te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Metz.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Nantes-Metz zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Metz tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Nantes naar Metz. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Metz te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Nantes en Metz. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Nantes-Metz.

Bus Nantes Metz

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Metz varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Metz, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Metz varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Metz rijden.

Bussen tussen Nantes en Metz bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Metz varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Metz op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Metz busticket extra kosten met zich mee.

Studenten, senioren en kinderen kunnen bij sommige busmaatschappijen korting krijgen op bustickets van Nantes naar Metz. Wij raden u aan dit te controleren wanneer u uw ticket zoekt op Vivanoda, en vergeet niet uw leeftijd op te geven. U ziet dan de tarieven die gelden voor uw leeftijdsgroep.

Busmaatschappijen Nantes Metz

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Nantes Metz

Treinen Nantes Metz

Treintickets van Nantes naar Metz kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Metz hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Metz zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Metz ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Metz. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Metz te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Metz reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Metz.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Metz

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Nantes Metz

Vluchten Nantes Metz

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Metz

Twin Jet
Twin Jet
Air France
Air France
Zoek naar vluchten Nantes Metz

Carpoolen Nantes Metz

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Metz hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Metz zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Metz, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Metz, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Metz. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Metz is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Metz contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Nantes Metz

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Metz

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd