Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Montpellier met vlucht, bus, carpooling, trein
Montpellier
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Marseille
Marseille
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de carpooling, bus, vlucht, trein naar Toulouse
Toulouse
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Montpellier?

Bent u van plan om van Nantes naar Montpellier te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Montpellier te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Montpellier, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Volotea) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Montpellier, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Montpellier reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Montpellier heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Montpellier

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Montpellier, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Montpellier per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Montpellier ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Montpellier

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Montpellier, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Montpellier te komen.

Carpoolen Nantes Montpellier

Carpoolen tussen Nantes en Montpellier is perfect als u in goed gezelschap naar Montpellier wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Montpellier kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Montpellier te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Montpellier

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Montpellier
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
584 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Nantes Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier
Plan uw reis van Nantes naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Montpellier vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Volotea om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Montpellier met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Montpellier

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Montpellier?
Snelheid Treinen van Nantes naar Montpellier zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Montpellier wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Nantes en Montpellier bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Montpellier kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Montpellier kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Montpellier?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Montpellier, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Montpellier zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Montpellier (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Montpellier zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Nantes naar Montpellier zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Montpellier om de afstand van 584 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Montpellier kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Montpellier?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Montpellier, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Montpellier is de snelste manier om de 584 km tussen Nantes en Montpellier af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Montpellier moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Montpellier kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Montpellier hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Montpellier?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Montpellier is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Montpellier is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Montpellier is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Montpellier kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Montpellier. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Montpellier?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Montpellier aankomst busstations

Montpellier Les Sabines
Kaart
Montpellier
Kaart
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Kaart

Montpellier Aankomst Stations

Montpellier-Saint-Roch
Kaart

Montpellier aankomst luchthavens

Montpellier-Méditerranée
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Montpellier

Heeft u besloten om van Nantes naar Montpellier te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Montpellier.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Nantes-Montpellier zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Montpellier tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Nantes-Montpellier zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Montpellier te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Nantes-Montpellier. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Montpellier vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Nantes en Montpellier. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Nantes-Montpellier.

Bus Nantes Montpellier

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Montpellier varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Montpellier, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Montpellier varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Montpellier rijden.

De meeste bussen tussen Nantes en Montpellier zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Montpellier busticket extra kosten met zich mee.

Bussen tussen Nantes en Montpellier bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Nantes-Montpellier. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Nantes Montpellier

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Nantes Montpellier

Treinen Nantes Montpellier

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Montpellier ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Montpellier hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Montpellier zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Montpellier te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Montpellier reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Montpellier reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Montpellier.

Treintickets van Nantes naar Montpellier kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Montpellier

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Montpellier

Vluchten Nantes Montpellier

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Montpellier

Volotea
Volotea
Hop!
Hop!
Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Zoek naar vluchten Nantes Montpellier

Carpoolen Nantes Montpellier

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Montpellier. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Montpellier zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Montpellier, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Montpellier is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Montpellier, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Montpellier hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolstoelen variëren in comfort, afhankelijk van het type voertuig en de voorkeuren van de bestuurder. Het is belangrijk om de voertuiggegevens met de chauffeur te controleren voordat u boekt.

Carpool platform Nantes Montpellier

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Montpellier

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd