Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Nice met bus, trein, vlucht
Nice
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de vlucht, trein, carpooling, bus naar Marseille
Marseille
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Nice
Nice
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Nice
Nice
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Nice?

Bent u van plan om van Nantes naar Nice te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Nice te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Nice, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Thello, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Nice, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Nice reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Nice heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Nice

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Nice, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Nice per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Nice ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Nice

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Nice, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Nice te komen.

Carpoolen Nantes Nice

Carpoolen tussen Nantes en Nice is perfect als u in goed gezelschap naar Nice wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Nice kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Nice te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Nice

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Nice
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
791 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en vlucht
Zoek naar tickets voor Nantes Nice
Zoeken naar accommodatie in Nice
Plan uw reis van Nantes naar Nice gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Nice gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Nice vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Thello, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Nice met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Nice

Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Nice?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Nice is de snelste manier om de 791 km tussen Nantes en Nice af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Nice, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Nice hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Nice kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Nice?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Nice zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Nice zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Nice (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Nice kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Nice zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Nice om de afstand van 791 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Nice?
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Nice liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Nantes en Nice bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Nantes-Nice kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Nice kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Nice?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Nice is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Nice is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Nice. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Nice kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Nice?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Nice aankomst busstations

Nice Centre
Kaart
Nice - Terminal 1 Aéroport
Kaart
Nice
Kaart

Nice Aankomst Stations

Nice-Ville
Kaart

Nice aankomst luchthavens

Nice Cote D'Azur
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Nice
Zoeken naar accommodatie in Nice

Bus Nantes Nice

De meeste bussen tussen Nantes en Nice zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Nantes en Nice varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Nice rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Nice busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Nice varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Nice, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Nice

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Nantes Nice

Treinen Nantes Nice

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Nice reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Nice.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Nice hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Nice zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Nice ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Nantes naar Nice kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Nice

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Thello
Thello
Zoek naar treintickets Nantes Nice

Vluchten Nantes Nice

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Nice

Hop!
Hop!
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Nantes Nice

Carpoolen Nantes Nice

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Nice contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Nice zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Nice, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Nice. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Nantes Nice

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Nice

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd