Nantes
Rechtstreekse reis naar Parijs met bus, trein, vlucht, carpooling
Parijs
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Parijs?

Bent u van plan om van Nantes naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Parijs te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Parijs, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (OUIGO, SNCF, Blablabus, Isilines of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Parijs, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Parijs reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Parijs heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Parijs

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Parijs, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Parijs per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Parijs ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Parijs

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Parijs, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Parijs te komen.

Carpoolen Nantes Parijs

Carpoolen tussen Nantes en Parijs is perfect als u in goed gezelschap naar Parijs wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Parijs kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Parijs te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Parijs

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Afstand
343 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs
Plan uw reis van Nantes naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Parijs vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals OUIGO, SNCF, Blablabus, Isilines of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Parijs met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Parijs

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Parijs?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Parijs wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Nantes en Parijs bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Nantes naar Parijs zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Parijs kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Parijs kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Parijs?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Parijs, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Parijs zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Parijs (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Parijs zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Nantes naar Parijs zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Parijs om de afstand van 343 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Parijs kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Parijs?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Parijs, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Parijs is de snelste manier om de 343 km tussen Nantes en Parijs af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Parijs moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Parijs kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Parijs hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Parijs?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Parijs is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Parijs is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Parijs is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Parijs kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Parijs. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Parijs?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Parijs aankomst busstations

Paris Galliéni
Kaart
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Paris-La Défense
Kaart
Paris Quai de Bercy
Kaart
Paris-Orly Aéroport
Kaart

Parijs Aankomst Stations

Paris-Montparnasse 1-2
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart
Paris-Montp.3-Vaug.
Kaart

Parijs aankomst luchthavens

Paris Charles De Gaulle
Kaart
Paris Orly
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Parijs

Heeft u besloten om van Nantes naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Parijs.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Nantes en Parijs reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Parijs vertrekt.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Nantes-Parijs zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Parijs te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Nantes-Parijs. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Parijs vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Nantes en Parijs. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Nantes-Parijs.

Bus Nantes Parijs

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Parijs busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Nantes en Parijs varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Parijs rijden.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Parijs, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Parijs, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Parijs op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Nantes-Parijs. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Nantes Parijs

Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Nantes Parijs

Treinen Nantes Parijs

Treintickets van Nantes naar Parijs kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Parijs hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Parijs zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Parijs reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Parijs. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Nantes en Parijs zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Parijs ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Parijs

OUIGO
OUIGO
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Parijs

Vluchten Nantes Parijs

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Parijs

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Nantes Parijs

Carpoolen Nantes Parijs

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Parijs is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Parijs zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Parijs, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Parijs, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Parijs contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Parijs. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Huisdieren zijn toegestaan in carpools tussen Nantes en Parijs, afhankelijk van de voorkeur van de chauffeur. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

Carpool platform Nantes Parijs

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Parijs
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd